2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 558582 بازدید | 13410 پست
خیلی ممنونم پس باید یک چکمه بخرم اینطوری نابود شدم

اخی الهی..‌اره منم پاهام یخ بود همیشه ‌.مادرشوهرمم میگف تو بعدها سنت بره بالا پادرد میگیری

..چکمه سایز بزرگتر از پات بگیر که پوشیدنش راحت باشه هی دستتو نمالی بهش .یا سخت باشه

چشم به راه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان همگی عالی هستین، دعا می کنم دلتون شادو سالم باشه چند روز،پیش حرم امام رضا ع یادتون کردم.یک مش ...

عزیزم اگه همزمان شیر آب رو باز کنی

حتی اگر نجاست هم بریزه

چون با آب کر مخلوط شده، دیگه نجس نیست

میتونی با دفتر مرجع تقلیدت تماس بگیری

کاملا حکمش رو برات توضیح میده

خیلی سخته هربار پاها رو بشوری🥲

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨
عزیزم اگه همزمان شیر آب رو باز کنیحتی اگر نجاست هم بریزهچون با آب کر مخلوط شده، دیگه نجس نیستمیتونی ...

خیلی ممنونم اینم فکر عالیه . برای همین است که میگن هر سری یک عقلی داره با هم شور و مشورت کنید، چقدر حرفهای خوب زدین همگی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اخی الهی..‌اره منم پاهام یخ بود همیشه ‌.مادرشوهرمم میگف تو بعدها سنت بره بالا پادرد میگیری..چکمه سای ...

چشم حتما خدا خیرت بده

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

پیج اش زیر عکس هست سرچ کنید بالا میادچادر هم همین چادرخیلی هم زیبا بسته بندی کرده بودند

خیلی خوشگله مبارکتون باشه 😍

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوستان همگی عالی هستین، دعا می کنم دلتون شادو سالم باشه چند روز،پیش حرم امام رضا ع یادتون کردم.یک مش ...

زیارتتون قبول ♥️ من اتفاقا از اون دمپایی جلو بسته یا جوراب بیشتر چندشم میشه

بعضیا چکمه می‌پوشن 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام دوستان گل مینیمالیست 💚ایام به کام اوقات خوش من میخونمتون و لذت میبرم به خاطر مشکل کاربریم اکثر ...

سلام عزیزم ممنونم که تجربه ات رو گفتی♥️ اتفاقا امروز بازم وسوسه شده بودم پس کلااااا این ورودی منتفی شد 😁👌🏻

خیلی ممنونم اینم فکر عالیه . برای همین است که میگن هر سری یک عقلی داره با هم شور و مشورت کنید، چقدر ...

من خودم مستعد وسواس هستم سر همین سعی میکنم اهمیت ندم 

ببخشید پاهامو یکم دور تر میذارم اگه بریزه هم نهایت یه قطره میریزه که متوجه میشم کجاست و بیشتر وقتا فقط همون ناحیه رو اب میگیرم

بعد برای من یکم سخته کل پاهامو که میشورم باید یبار بیام خشک کنم بعدش وضو بگیرم چون وضو درست در نمیاد اون طوری 😓

سلام به همه خانمای مینیمالهیدوا جون انشالله مامان به زودی سلامتیشونو به دست بیارنگزارشتون خیلی به دل ...

چقدر گزارش تون را دوست داشتم ایول به مادر و دختر

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 ، وزن ۱۰۸🔓.  105🔓،۱۰۰🔓

مادرم مچ پاش دچار دررفتگی شده درست کردن غذا و شستن ظرفها و لباس ها و کشیدن جارو برقی وتمیز کاریا تا ...

من که از خوندنش له شدم 

سلام بر دوستان

دیروز دوستم زنگ زد در مورد کارهای مقاله گفت و ... منم دیشب که خوابیدم ساعت ۲ بیدار شدم تا ساعت ۴ نشستم سر مقاله ام یه پاراگراف نوشتم👍 بعد خوابیدم، حس خوبی بود.

امروز رفتم دانشگاه قبلی ام یکی از استادهام گفت سما خوشگل شدیا، گفتم من که کاری نکردم، خندید

واقعا فکر کنم لاغری روی صورت ادم هم تاثیر داره🥰.

برای شب همسر گفتن برنج و عدس

برای خودمم عدسی میذارم.

امروز رفتم دانشگاه پس استخر نرفتم.

راستی من قبلا مچ‌بند هوشمند می بستم دو سه روزه نمیبندم چون حس می کردم خیلی معتاد شده بودم، فعلا نظرم مثبت بوده

کارهام:

یک ساعت مقاله( میگم یک ساعت تا مغزم جبهه نگیره)

۱۵ حلقه و رقص

جارو خونه

برنج و عدس و عدسی

نماز اول وقت

خرد کردن بِه( جلوی همسر انجام میدم تا بفهمه کارهای خونه زیاده🤭)

مسواک( تازگیا تو مسواک زدن تنبل شدم)

ماشالله به این اراده ..تبریک عزیزمالهی سلامت باشی و پرقدرت و موفق پیش بری و سال دیگه این موقع بهمون ...

ممنوووووونم عزیزدل