2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 558150 بازدید | 13397 پست
سلام مینمالیستای عزیز همیشه می خونمتون و دوست دارم تو گزارش دادنها همراهیتون کنم. ولی از خیلی وقت پ ...

خسته نباشيد 

چه مفصل و خوووب

چه خونواده ى باصفايى هستن، خدا حفظ شون كنه

از شما چه پنهون، ما هم پتو، شونه، اولين جوراب، اولين سرهمى، يكسرى لباساى بچگى برادرم رو نگه داشتيم و اصن فكر نميكنم هيچوقت بديم بره، البته چون خودش از لباساش خيلى خوب مراقبت ميكنه، حجم زيادى لباس رو هم بطور سالم بخشيده، بعد هر دفعه مسيرمون ميخوره و اينا رو باز ميكنيم ما كلى ذووووق ميكنيم ميگيم آآآآآ عزييييييزم ... فلانى اينو ببين... اونم ميگه باشه :|  

من ولى يه جفت جورابم فقط مونده، رختخوابم، لباسام، وسايلام رو همون موقع دادن به بچه كوچيكترا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت داشتم خوب پیش میرفتم

کلی وسیله و لباس فروختم و به نیازمندا بخشیدم

ولی خونمون خیلی کوچیکه

و یه خواب بیشتر نداره، ویه کمد دیواری خییلی کوچیک

که مجبورم لباس هارو تفکیک کنم و هرفصل لباسای مناسب رو میارم و بقیه رو میبرم انباری

این چند روز مشغول جابه جایی لباس ها و شستشوی

لباس های زمستانی بودم

یه آنلاین شاپ هم دارم که از هفته ی پیش

سفارشات زیادی گرفتم و آماده کردنشون خیلی

خونه رو بهم ریخت

دیروز همسرمم شیفت بودن و من کلا خونه رو رها کردم

تا بعد از آماده کردن سفارش ها برم سراغش

که یه دفعه ای در زدن و دوتا از همسایه ها که باهم 

دوست هستیم اومدن داخل😭

ثانیه های اول شوک بودم، کم کم تونستم به خودم 

مسلط بشم ، رفتم لباسمو عوض کردم

و یه دستی به فضا کشیدم و گفتم کاش میگفتین

که میخواین بیاین🤧

ولی خیلی ناراحتم، همیشه خونه ی مارو مرتب دیده بودن

انقدر حالم گرفته شد که ازشون پذیرایی هم نکردم😅

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

بعد از رفتنشون تا آخر شب بیدار موندم و کارارو انجام دادم

احتمالا این چند روز کلی خروجی داشته باشم

چون خیلی ناراحتم😁

متاسفانه ورودی این مدتمم زیاد بوده

بعضیاش دست خودمه، که شامل لباس میشه 

ولی مواد غذایی که این مدت بسیااار ورودی داشتیم 

در حدی که یخچال پر شده و بقیه رو داخل تراس گذاشتیم

کار همسرمه😏

یه چیزی بگین این حس بدم از بین بره 🥲

من یه مدت داشتم خوب پیش میرفتمکلی وسیله و لباس فروختم و به نیازمندا بخشیدمولی خونمون خیلی کوچیکهو یه ...

خب کسی که سرزده بیاد از فضولیش میاد ببینه همیشه مرتبی یا نه مهم نباشه برات

همون که در رو باز کردی هم خودش یه جور خانمی تورو رسونده😄

تو خونه کوچیک آنلاین شاپ هم دارید و بعد توقع داشته باشین مرتب باشه ظلمه بخدا 

دلشاد هستم...💍

من یه مدت داشتم خوب پیش میرفتمکلی وسیله و لباس فروختم و به نیازمندا بخشیدمولی خونمون خیلی کوچیکهو یه ...

من دیشب برادرم اینا اومدن با اینکه قبلش پیام داده بودن من ندیده بودم 

و خونه ام مرتب و تر تمییز بود  یهو زنگ زد گفت در باز کن  استرس گرفت منو 

چون  من عادتمه قبل از اینکه مهمان بیاد همه چیم آماده پذیراییه و خودمم تو بهترین موقعیت قرار میدم ارایش و لباس و سرحال بودن و ..خلاصه جا خوردم ولی کلی قربون صدقه اشون رفتم که احساس بد نگیرنن و خیلی خوب پیش رفت پذیرایی کردنم و ...

دلشاد هستم...💍

سلام مینمالیستای عزیز همیشه می خونمتون و دوست دارم تو گزارش دادنها همراهیتون کنم. ولی از خیلی وقت پ ...

وای دستت درد نکنه خیلی عالی بود کیف داد

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بیشتر از یه ماه بود که به این تاپیک سر نزده بودمورودی و خروجی زیاد داشتمبدترین ورودیم یه صافی تفاله‌ ...

به عنوان سبد و ابکش ازش استفاده کن 😁

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

در مورد همسایه ها جدی میگم بی خیال

مگه ما ربات ایم همیشه خونه تمیز باشه

یکی از کارهایی که ما خانم ها باید در حق هم بکنیم این که این فکر خونه تمیز وای مهمون دید بد شد وفلان بهمان بریزیم دور

اگه اینجوری پیش بریم وقتی برامون نمی مونه که به کارهای خودمون ویچه ها برسیم اگه همه چیز با هم به شکل عالی پیش ببریم هم جسمی هم روحی فرسوده می شیم

اگه خونه تمیز می کردی انلاین شاپ ات چی می شد؟

دوتا فانوس کوچلو داشتم نمی دونستم چه جوری بدارم خروجی چون تو این خونمون جای دکوری نداشت بذارم

خلاصه دخترم امروز باهاشون بازی کرد شکست خروجی شد

اشکال نداره عزیزم خدا به کسب و کارت برکت بده

مهمون سرزده همینه دیگه 

امروز برای منم یه اتفاقی افتاد که ممکن بود همسایه ها بیان دم درمون بعد تازه از حمام اومده بودم لباس میپوشیدم دیدم تیشرت اول برام تنگه و یکم از دوختش باز شده. گفتم زشته یوقت بیان اینو تنم ببینن رفت خروجی

دوباره یه تیشرت دیگه پوشیدم دیدم از پشت خیلی نازکه و لباس زیرم مشخص میشه اینم گذاشتم خروجی ☹️

تیپ الانم قابل قبوله ( اگه شلوار گل گلیمو فاکتور بگیریم🤣)

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

در مورد همسایه ها جدی میگم بی خیالمگه ما ربات ایم همیشه خونه تمیز باشهیکی از کارهایی که ما خانم ها ب ...

درسته واقعا

همه چی رو نمیشه باهم عالی پیش برد

توقع زیادی از خودم دارم که باید اصلاح بشه

سلام

امروز روز تمیز کاری بود ،دخترمم ازمایش داشت دیگ دوبار با دخترم رفتیم و اومدیم و خسته شدم

البته واقعا خونه تمیزه ✨

فقط دخترم حسابی اتاقشو ریخت و پاش کرده و خوابیده منتظرم بیدار بشه باهم جمع کنیم

چندروز پیشا دخترم ی ست اشپزی هدیه گرفت

که چندروز بعد گاز قبللی شو شکوند و من خیالم راحت شد که گازش یدونه شد 😂

امروزم براش ی دورس گرفتم✨

ی دست هم بلوز شلوار هدیه گرفت

فکر کنم دیگه لباس نخرم ی مدت واسه دخترم