خانم_آقاعمران مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 431 عنوان کیا دانشجو هستن 100 بازدید | 13 پست من دی ماه امتحان دارم خانوما دانشگاه پیام نوربعد سوالهاش تشریحی هستش یا فقط تستی؟ 1403/09/08 | 04:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 حس میکنم ترم اولی هستید...چون هنوز دقیق از جو دانشگاه خبر ندارید...داخل دانشگاه هر استادی یک ساز میزنه...اینجور نیست همه تشریحی یا تستی باشن...و بسته به اون استاد داره کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
خانم_آقاعمران مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 431 حس میکنم ترم اولی هستید...چون هنوز دقیق از جو دانشگاه خبر ندارید...داخل دانشگاه هر استادی یک ساز میز ... عزیزم اره ترم اول رشته حقوق هستم و کتاب ها خیلی حجیمحدودا ۴۰۰ صفحه ۵۰۰ صفحهو اینگه اکثر استاد ها میگن سوال های پایان ترم از عهده ی ما خارجهیعنی طراح سوال ما نیستیممنظورم اینکه یعنی تشریحیه کلا ؟ امکانش هست ک کلا تستی یاشه؟
خانم_آقاعمران مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 431 تستی اگه شیمی و ریاضی و حل کردنی باشه هم تستی هم تشریحی ن عزیزم رشته ام حقوق هستشاصلا اینایی ک گفتو نداریم
m20dr عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 518 ن عزیزم رشته ام حقوق هستشاصلا اینایی ک گفتو نداریم پس تستیه عزیزم
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 عزیزم اره ترم اول رشته حقوق هستم و کتاب ها خیلی حجیمحدودا ۴۰۰ صفحه ۵۰۰ صفحهو اینگه اکثر استاد ها م ... من دانشگاه دولتی درس خوندم الانم ارشد هم همینطور هست...ولی فکر کنم پیام نور امتحانش سراسری و یک شکل هست...بعضی دروس که نیاز به توضیح دارن ممکنه لا به لا تستی تشریحی باشه ولی بیشتر دروسش تستیه کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
خانم_آقاعمران مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 431 من دانشگاه دولتی درس خوندم الانم ارشد هم همینطور هست...ولی فکر کنم پیام نور امتحانش سراسری و یک شکل ... ممنون از شما من تازه متوجه شدم اقا هستین
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 ممنون از شما من تازه متوجه شدم اقا هستین خواهش میکنم دوست عزیز...ای بابا شما دانشجو مملکت هستید توی محیط مختلط درس میخونید دنیاتون خیلی باید بزرگتر باشه که جنسیتی چیزی رو ببینید 😁😁 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
خانم_آقاعمران مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 431 خواهش میکنم دوست عزیز...ای بابا شما دانشجو مملکت هستید توی محیط مختلط درس میخونید دنیاتون خیلی باید ... ن منظورم این بود ک بهتون گفتم عزیزممیخواستم بگم متوجه نشدم اقا هستیناخه من برای اقایون از این الفاظ به کار نمیبرم
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 901 ن منظورم این بود ک بهتون گفتم عزیزممیخواستم بگم متوجه نشدم اقا هستیناخه من برای اقایون از این الفاظ ... مشکلی نیستموفق باشید کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁