2777
2789
عنوان

ماکارانی خونگی دیگه

171 بازدید | 15 پست

منم دقیق ماجرارو نمیدونم ولی الان خبر خوندم ک ی دختر ۷ ساله بعداز خوردن ماکارانی خانگی مسموم میشه و فوت میکنه شما ها چیزی میدونین قبلا هم دوتا بچه دیگه فوت شدن

دیگه میترسم ماکارانی درست کنم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خداااا چراااا 

وای داشتم فک میکردم فردا درست کنما 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
ماکارونی خونگی ؟یعنی مامان پز درسته ؟

نمیدونم والا منظورشون چیه درست ک خبر اعلام نمیکنن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

از مارکای معروف خرید کنید

من زر میخرم

ای خداااا چراااا وای داشتم فک میکردم فردا درست کنما

نمیدونم بخدا

اون دو تا بچه مرداد ماه بودهبعد گفتن غذا رو بردن آزمایشگاه چیز مسموم کننده ای توش نبودهخدا عالمهبچه ...

بچه ۷ ساله امروز بوده