2777
2789
عنوان

بیاین راهنمایی کنین

100 بازدید | 18 پست

سلاممم من واقعا ب راهنماییتون نیاز دارم 

هیچکیو ندارم ک بتونم الگو خودم قرارش بدم یا درس بگیرم از حرفا و کاراش ن دوستی ن همدمی...

م ی دختر تنهاام ک با پدر بزرگم اینا زندگی میکنم بابام اینا خیلی ساله ک جدا شدن حدودا 2 سالم بود الان 22 سالمه متولد 81 هستمم هرچی کار میکنم بتونم پسنداز کنمم نمیشه....خیلی دوره ها بدی رو گذروندم بنظرتون راه موفقیت چیع؟چکار کنم 

سلام خوبی امیدوارم هرجا هستی حالت خوب باشه 

منم شرایطم تقریبا مثل توعه و سرکار هم میرم بازم با اینحال نمیتونم پس انداز کنم بنظرم تلاشتو بکن اول یکاری داشته باشی کار داری؟ بعد وام بگیر یا مثلا اگه میخوای ازدواج کنی قسطی وسیله بردار 

اول بگو ببینم میخوای چیکار کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار دارم اما هیچکی واسم نمیمونه یعنی تو هفته تموم میشه

خب من میگم که میخوای ازدواج کنی؟ یا میخوای درس بخونی؟ میخوای جدا بشی از پدر بزرگت ؟ خواستت چیه هدفت‌چیه اصلا؟ 

خب من میگم که میخوای ازدواج کنی؟ یا میخوای درس بخونی؟ میخوای جدا بشی از پدر بزرگت ؟ خواستت چیه هدفت‌ ...

میخوام ازدواج کنم..

با پدر بزرگم اینا اصلا نمیتونمم زندگی کنمم خیلی فشار رومه عصبی شدمم

میخوام ازدواج کنم..با پدر بزرگم اینا اصلا نمیتونمم زندگی کنمم خیلی فشار رومه عصبی شدمم

خب پس برو جهازتو تکمیل کن 

ببین یخورده فشار روت‌میاد ولی بهتر از هیچیه الان بری بگردی خیلی جاها لوازم خانگی قسطی میدن برو‌بگیر قسطاشو بده فشار میاد روت‌درسته ولی مجبور میشی قسطاشو بدی پیشرفت‌میکنی 

دانشجویی

کرمانم.اصالتن خوزستان

خب کرمانم خوبه بد نیست واسه کار میتونی کار کنی که حالا یمقدارشو بدی جای قسط 

میدونی راستشو بخوای شانس و تقدیرم تاثیر داره توی ایندت ممکنه خدا دوست داشته باشه یه خواستگار خوب بیاد واست یا ممکنه یه موقعیت خوب برات پیش بیاد هرکاری میکنی فقط نا امید نشو