2777
2789
عنوان

کسایی که یه دوره از زندگی رو با بی پولی شدید گذروندن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 63 پست

خانمی کلاهت بزن هوا بابات جا جهاز بهت خونه داده چقدم میتونه زبونت جلو این و اون دراز باشه کم کم همچه میخری اما خونه را نمیتونی بخری این طبیعیه ک دوست داری وسایل زندگیت روبراه و قشنگ باشن اما خیلی از ماها جلوتری مااینقد بی پولی کشیدیم ک نگو تو ک خوبی برو شر کار خودت تاشوهرت یه کاری پیدامیکنه حداقل تا بچه دار مبشی برو کار کن ک بعدش کاملا خونه نشین میشی توکل بر خدا اینفد لوازم خانگی قسطی میدن ک غمت نباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم سربازه الان جهیزیه هم داشتم مامانم کلی وسیله گرفت و گرون ولی سلیقه خودم نبود اصلا هیچ کدومشون دوست ندارن کلا تو بد وضعیتی هستیم فقط با کمک خانواده ها و قرض داره زندگیمون جلو میره 5تا قسط عقب افتادیم حالت طبیعیه منم مثل تو هستم دلم میخواد همه چی بخرم...بخدا سرویس چوب و مبل امروزه تو خونه همه هست من مجردیمم عادت داشتم الان ندارم نمیرسیم واقعا شرایط بدیه ولی چ میشه کرد

من الان تو اوج بی پولی هستم با دوتا بچه

خودم و شوهرم کارمندی

خونه از خودمون داشتیم

اونم با کلی دوندگی و کم خوردن و لباس نخریدن گرفته بودیم

فروختیم زمین گرفتیم که خونه بزرگتر بسازیم

اَه اَه مگه چندسال قراره زندگی کنیم

همه عمرم تو بی پولی بودم

حالام با این بلندپروازی های همسرم درگیرم

دیگه اشکم داره در میاد

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

اكثرا اينجورين

من خودم شهر ديگه دانشجو

شوهرم جاي ديگه سركار

هركي خونه باباش

خونه هم اجاره نكرديم باردارم شدم

نه كه پول نداريم،درسته زياد نيس ولي كافيه اما شوهرم ولخرجه 

اگه ١٠٠ ميليونم داشته باشه سر ماه نرسيده تمومه

فك نميكنه شايد ماه بعد نداشته باشه

مثل اين ٢ ماه

الان نميتونيم قسط اين ماهو بديم

عزیزم اگر بچه نداری و تهران هستی حتما به فکر کار باش چه اشکالی داره یه مدت هم شما کار کنید هم اعتماد به نفست میره بالا هم اینکه به اقتصاد خانوادت کمک کردی هرچی بخوای میتونی بخری

باز خداروشکر خونه دارین 

سعی کن تو پیج نوعروسای الان که از کوچکترین چیز تو خونه عکس میذارن 😐 نری و اگه شوهرت اجازه میده یه جا مشغول کار شو هم سرت گرم شه هشت ماه زود بگذره هم یه درآمدی داشته باشی حداقل نیازات برطرف شه 

ای باباا بی پولی برا همه هست بازم خداروشکر که خونه از خودتون دارین.. هستن کسایی که مستاجر هستند و با کلی کرایه وضعیت بی پولی شدید رو هم دارن نگاه به ظاهر ادما نکن الان تقریبا 90%ملت همچین وضعیتی دارن

ما هم قبلا ی دوره بی پولی داشتیم خیلی سخت بود ولی گذشت خوش ب حالت که خونه از خودته منم دوست داشتم خو ...

منم دقیقا قبل از اینکه خونه بخریم میگفتم بدون جهیزیه میتونم تحمل کنم ولی الان خجالت میکشم کسی بیاد خونمون

البته الان خونمون خانوادم میگن قشنگه ولی اونجوری ک من میخام نیست مثلا مبل ندارم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

خیلی سخت بود بعد اونا از ما جدا شدن بعد ۷ماه رفتن و تموم قابلمه ها و ظرفارو برد ماهم هیچ پولی نداشتیم ظرف بخریم فقط یدونه قابلمه کوچیک بود اول مثلا خورشتو درست میکردم بعد میریختم تو یه چیزی بعد برنج دم میکردم خلاصه مکافاتی بود شهر غریبم بودیم ولی همیشه به روی شوهرم لبخند میزدم چون اون داشت تلاش میکرد خدا یهوو بهمون رو کرد شوهرم واسه خودش غرفه تونست اجاره کنه یه ادم خوب بهش مغازه و بار داد بعد پولشو گرفت بعد تو فاصله دو روز تموم جنساشو فروخت یه واحد اجاره کردیم وسایلمم از تهران اوردیم

عزیزم اگر بچه نداری و تهران هستی حتما به فکر کار باش چه اشکالی داره یه مدت هم شما کار کنید هم اعتماد ...

نه مشهدم ولی شوهرم هرکاری رو اجازه نمیده

رفتم کاشت ناخن و مژه یاد گرفتم خداکنه برام مشتری پیدا بشه

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین