2789

سلام من دوقلو باردار هستم غربالگری ریسک یکیشون 1 به 380 بود آزمایش cell free دادم جواب high risk بود حالا باید آمینوسنتز بشم کسی این تجربه رو داشته که با وجود مثبت شدن cell free آمینوسنتزمنفی باشه

منم دوقلو باردارم خدا لعنتشون کنه که نمیتوند ازمایش دوقلو هارو درست در بیارند من ریسک یکی از قل هام ۱به ۵۰۰ بود عزیزم سل فری دادم منفی شد تو هم انشاءالله چیزی نیست فقط برا امینو برا همون قل درخواست بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دوقلو باردارم خدا لعنتشون کنه که نمیتوند ازمایش دوقلو هارو درست در بیارند من ریسک یکی از قل هام ...

مرسی دعا کنید برام امیدم به اینه که حداقل یکیشون سالم باشه بتونم نگهش دارم

من الان نگاه کردم ریسک یکیشون ۱به ۳۹۰ بود عزیزم برا ازمایش سل فری ی ازمایشگاه خوب میرفتی نگران نباش من توکل کردم به خدا به خاطر اون قل ارامش داشته باش تا بری امینو انشاءالله خبرای خوب خوب بیاری

من الان نگاه کردم ریسک یکیشون ۱به ۳۹۰ بود عزیزم برا ازمایش سل فری ی ازمایشگاه خوب میرفتی نگران نباش ...

آرمایشگاه دنا همون نیلوفر سابق دادم ، انشاءالله 🙏🙏

سل فری که ازمایش خونه چطور از طریقش متوجه میشن یه قل مشکل داره😲  

کاش از اول آمینو میدادی ، سل فری برای دو قلو بدرد نمیخوره که 

جنسیت دوقلوهات یکیه یا فرق داره؟؟؟ 

سل فری که ازمایش خونه چطور از طریقش متوجه میشن یه قل مشکل داره😲   کاش از اول آمینو میداد ...

توی همون غربالگری روتین دوقلو ها رو جدا نوشته بود ریسک هاشون رو فکر کنم با توجه به سونو جدا جدا رسیک ها رو در میارن البته تو سونو هردو شون نرمال بودن اما تو cell free  کلی نوشته بود جدا نکرده بود تریزومی 13 و 18 رو زده بود low risk اما تریزومی 21 رو  high risk زده بود

توی همون غربالگری روتین دوقلو ها رو جدا نوشته بود ریسک هاشون رو فکر کنم با توجه به سونو جدا جدا رسیک ...

آخه اینا تو خون مادر کروموزوم  های xرو میبینن که دختر ۲تا و پسر یکی داره چطور میخوان بفهمن اون مال کدومه 

آخه اینا تو خون مادر کروموزوم  های xرو میبینن که دختر ۲تا و پسر یکی داره چطور میخوان بفهمن اون ...

نمیدونم والا، لابد بخاطر همین باید نتیجه با آمینوسنتز تایید بشه