خدایی چجوریه شوهر من خدا نکنه یه حرفی بگی ک بمزاجش خوش نیاد روزها قهره حتی اگه حرفی بشه ک من مقصر نیستم یه جوری حرف میزنه انگار من مقصرم و تا معذرت خواهی نکنم حرف نمیزنه باهام سرماخوردم حال هیچی ندارم چون دیشب بهش گفتم خانواده ت کمکمون نکردن ولی تو براشون خرج میکنی قهره چن بار هم رفتم کنارش نشستم بغلش کردم ولی هیچی نمیگه میخواد معذرا خواهی کنم تا حرف. بزنه
چون همسرت تو خانواده خوبی بزرگ نشده و حداقل چیزها رو بهش یاد ندادن
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون همسرت تو خانواده خوبی بزرگ نشده و حداقل چیزها رو بهش یاد ندادن
ربطی نداره پدر شوهر مادر شوهر من سر کوچک ترین چیزها هفته به هفته قهر میکنن .شوهر من اصلا برعکسه آرومه آرومه
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
والا چی بگم شوهرمن کلا ن قهر میفهمه ن دعوا که خب اینم خوب نیست ،مثلا من عصبانی ،ناراحت ،دارم میترکم ،این مثل پت و مت از جلوی من رد میشه مسخره بازی درمیاره