2777
2789
عنوان

گوشی آیفون

83 بازدید | 13 پست

خوبه بنظرتون؟به کارم میاد؟یا کار باهاش سخته؟اهل کلاس گذاشتن و افه اومدن باهاش نیستم،کیفیت مهمه برام.میگن تو ایران کم کاربردتره نسبت به اندروید.

s24اولترا بگیرم یا آیفون؟میگن امکانات آیفون مث هوش مصنوعی کار نمیکنه اینجا،ولی اولترا در دسترسه.

تعداد رای : 6
نظرسنجی
آیفون
2
33%
اولترا
4
66%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم من ۴ ساله دارم اخ نگفته اما از نظر کیفیت اومده پایین

اره سامسونگ عالیه ولی ی بدی داره همینه . کیفیت دوربینش هم خیلی افت میکنه برعکس ایفون

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

ایفون بگیر بنظرم‌..هم عکس گرفتنش خوبه هم با کیفیته .‌ با کامتت اول هم خیلی موافقم.بعدیه مدت یامسونگ واقعاااا بی کیفیت میشه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
چطوری ینی؟

یعنی مثلا بعد یکی دو سال مث قبل نیست کیفیت دوربینش کم میشه و ممکنه قطعاتش خراب شن مث فلک شارژ و سوکت شارژ و اینا ولی ایفون این چیزارو نداره

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

اس 23دارم من اما عاالیه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

یعنی مثلا بعد یکی دو سال مث قبل نیست کیفیت دوربینش کم میشه و ممکنه قطعاتش خراب شن مث فلک شارژ و سوکت ...

کار با آیفون سخت نیس؟میگن اکثر کسایی که آیفون دارن بغلش یه اندرویدم دارن

کار با آیفون سخت نیس؟میگن اکثر کسایی که آیفون دارن بغلش یه اندرویدم دارن

باید عادت کنی ولی ب سادگی کار با سامسونگ هم نیست قطعا