2777
2789
عنوان

طبخ قورمه سبزی

521 بازدید | 25 پست

گاهی با وجود اینکه قورمه سبزی ام کاملا جا میفته بعد از سرو غذا وقتی ازش برمیدارم جای قاشق آب میندازه چکار کنم که این حالت اتفاق نیفته و قورمه سبزی آب نندازه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قبل ریختن آب به اندازه یه سر قاشق آرد نخودچی یا گندم میریزم و توش تفت میدم اونجوری دیگه اب و سبزی از هم جدا نمیشه و خورش لعاب داره 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من قبل ریختن آب به اندازه یه سر قاشق آرد نخودچی یا گندم میریزم و توش تفت میدم اونجوری دیگه اب و سبزی ...

کلا با ریختن ارد تو غذا موافق نیستم طعم غذا رو عوض میکنه. من‌ تو کوفته یا کتلت یا اش هم هیچوقت ارد نمیریزم درصورتیکه خیلیا برا وا نرفتن یا لعاب دادن اینکارو میکنن

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
کلا با ریختن ارد تو غذا موافق نیستم طعم غذا رو عوض میکنه. من‌ تو کوفته یا کتلت یا اش هم هیچوقت ارد ن ...

اتفاقا اصلا طعم غذا عوض نمیشه من قرمه سبزیم معروفه هرکی میخوره دستورشو میگیره و این اردم فوت کوزه گریشه چون اصلا خورش ابدار نیس البته از مامانم یاد گرفتم اونم قرمه سبزیش تو فامیل معروفه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !