2777
2789
عنوان

فروش طلای تقلبی حتی در دیـجی کالا

454 بازدید | 9 پست

رئیس اتحادیه طلای تهران:

⭕️فروش طلای تقلبی حتی در دیجـی کالا و دیوار گزارش شده است.

نادر بذرافشان: مردم از خرید طلا و سکه از پیج های فاقد پروانه کسب جدا خودداری کنند تا در زمان فروش دچار آسیب مالی نشوند.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا احتیاط شرط عقله 

من از دی.جی کالا چیزای فیک خصوصا ارایشی و بهداشتی و چند نمونه وسایل دیجیتالی خرید کردم و دیگه سمتش نمیرم 

طلا هم فقط از طلافروش های آشنا که جواز کسب دارن 

هر طلایی هم میخرم کدش رو توی سامانه چک میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من بارها طلا از دیوار خریدم و فروختم نهایتش میبری یه طلافروشی واست سنگ مهک میزنه طلافروش ها از، این میسوزن که نمیری طلای با اجرت بالای 10 درصد ازشون بخری فقط اینا سود کنن

لعنت به دی جی کالا به اسم بلک فرایدی قیمت همه چیو برده بالا ی درصد تخفیف الکی زده کنارش گفتن برا ...

همشون سر یه سفره نشستن.

من بارها طلا از دیوار خریدم و فروختم نهایتش میبری یه طلافروشی واست سنگ مهک میزنه طلافروش ها از، این ...

سنگ محک که خیلی وقته راه تقلبش آنلاک شده. خیلی روش بسنده نکنید.

اخه مگه طلارم انلاین میخرن؟!!!!!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اخه مگه طلارم انلاین میخرن؟!!!!!

دزد بازار آشفته میخواهد...

تو این آشفتگی قیمت ارز و طلا پلتفرمهای خرید طلا بسیار زیاد شدن. حالا اگه تحویل فیزیکی داشته باشن اوکیه اما دیجـی کالا و خیلی های دیگه تحویل فیزیکی ندارن و اصطلاحاً دارن خالی‌فروشی می‌کنن. چیزی که وجود خارجی نداره رو ‌دارن می‌فروشن به ملت.