2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

سلام🙂

راستش چن ماهه اقدام هستم موفق نشدم این ماه ۱۱ روزه ک پریودم عقب افتاده و من کلافه ترینم همش استرس... راستی روز موعدم تا سه چهار رروز لک اومد درحد دو سه قطره همین

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

خب

خب ک همین دیگه نیاز به راهنمایی دارم ممکنه باردار باشم؟ من همون روز پریودم تا چند روز اعلائم پریود هم داشتم سفت شدن سینه درد شکم و کمر تغیر مود....ولی پریود نشدم الان چندین روزه میل به هیچ غذایی ندارم و دلدرد دارم

جان

جانت بی بلا❤️راستش چن ماهه اقدام هستم موفق نشدم این ماه ۱۱ روزه ک پریودم عقب افتاده و من کلافه ترینم همش

روز موعودم تا سه چهار روز فقط  لک بینی خیلی کم داشتم نظرتون چیه ممکنه باردار باشم؟

بله

]سلام🙂 راستش چن ماهه اقدام هستم موفق نشدم این ماه ۱۱ روزه ک پریودم عقب افتاده و من کلافه ترینم همش روز موعود پریودم تا سه چهار روز لکه بینی خیلی کم داشتم همین

اذه ممکنه بی بی چک بذار

بی بی چک چند روز پیش زدم ولی منفی بود دیگ دلسرد شدم ولی این که هنوزم هم پریود معنیش چیه اخه من دکتر هم رفتم هیچ مشکلی از لحاظ تنبلی تخمدان و کیست ندارم این ماه حتی یعالمه عرق رازیانه خوردم هیچی به هیچی😭💔

بی بی چک چند روز پیش زدم ولی منفی بود دیگ دلسرد شدم ولی این که هنوزم هم پریود معنیش چیه اخه من دکتر ...

دکترتوعوض کن درثانی تواقدام عقب جلومیشه پریود نگران نباش عزیزم شوهرت تست اسپرم نداده؟

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

بی بی چک بزن گلم

زدم عزیزم چند روز پیش ولی منفی بود ممکنه خطا باشه؟ چون واقعا هر بلایی سر خودم اوردم ک پریود بشم ولی هیچی به هیچی عادیه یعنی؟