2777
2789

سلام من دخترم دوساله و ده ماهشه خیلی شیطونه و البته دوس داشتنیه همش سعی میکنم باهاش خوب باشم سختی بکشم بیرون ببرم وقت بزارم بازی کنم باهاش اونم خیلی با محبته اما حرفمو گوش نمیده مثلا سر خوابیدن لجبازی میکنه ظهر به موقع نمیخوابه و اول شب خوابش میبره و دیگه شب نمیزاره بخوابیم پدرشم مدام منو سرزنش میکنه که این چرا خوابش تنظیم نیست خسته شدم واقعا ولی مجبورم میکنه بداخلاقی کنم و صدامو بالا ببرم و بعد هم عذاب وجدان بگیرم که چرا نتونستم خودمو کنترل کنم واقعا دارم داغون میشم لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم همش به خودم قول میدم که عصبانی نشم ولی ی موقع هایی عصبانی میشم و داد میزنم و بعدشم عذاب وجدان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر می‌خوابه از اون طرفم نمیخواد بیدار شه و با کلی گریه مجبورم بیدار کنم بداخلاق میشه کم بخوابه

بچه منم سه ماهه اس 

شبها خیلی اذیت می‌کنه 

همسرم میگ خوابشو تنظیم کن 

بخوام نگذارم بخوابه جیغ میزنه

بچه منم سه ماهه اس شبها خیلی اذیت می‌کنه همسرم میگ خوابشو تنظیم کن بخوام نگذارم بخوابه جیغ میزنه

ای جانمممم خدا حفظش کنه برات اون خیلی کوچولوئه ولی دختر من بزرگتره انتظار دارم یکم همکاری کنه