2777
2789
آااااااای😭😭 الان تو حمومه😭😭داره کلی عطر و ادکلن میزنه🤔شایدم داره اصلاح میکنه🤔منتظرم ببینم چه ت ...

عکوری پکورییییییییییی😔😂✨️ 

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

چقد بده شاید یکی کلا بخواد دیلیت بشه

روش حذف تاپیک

برای حذف تاپیک  باید لینک تاپیک خودتون رو که با محتوای خصوصی و خانوادگی هست در روزهای شنبه و دوشنبه و چهارشنبه غیر تعطیلات از ساعت ۱۰/۳۰ صبح تا ۱۲ و از ۱۴ تا ۱۵ بفرستید به پی وی @niniyar_1                         و فقط روزی یه لینک حذف میشه با محتوای خصوصی و خانوادگی

آن دسته از تاپیک های بدون پست هم با اون علامت سه نقطه خودتون قادر به حذفشون هستید....

فقط برای حذف تاپیک ها در روزها و ساعات گفته شده اقدام کنید....

راجب تعلیق کاربری هم عین قبل نیست و در صورت تعلیق اکانت و تاپیکها برای سایرین قابل رویت هست مگه اینکه از قبل حذفشون کرده باشید.

درخواست گزارشم ممنوعه تعلیق میشن دو طرف.⛔⛔⛔

به نی نی یار یک هم همینحوری قابلیت ارسال پیام دارید بدون اینکه تو لیست دوستاتون باشن

برای تعلیق هم باید نی نی یار اون شیفت رو تگ کنید ولی در صورت تعلیق تاپیکا و اکانتتون میمونه و فقط قطع میشه دسترسیتون به تاپیک زدن و پست گذاشتن و جواب پیام خصوصی دادن

@_mahyar   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکوری پکورییییییییییی😔😂✨️

😔😂من الان باید لوتوس مال باشم منتظر هوتن

@ملوس_جاده_چالوس  هم منتظر بهرام

ولی اینجا نشستم دارم لباس میشورم😫🤧

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

😔😂من الان باید لوتوس مال باشم منتظر هوتن@ملوس_جاده_چالوس هم منتظر بهرامولی اینجا نشستم دارم لباس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداروشکر میکنم که من نرفتم وگرنه چنان دلقک بازی راه مینداختم که نگو😔✨️

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خداروشکر میکنم که من نرفتم وگرنه چنان دلقک بازی راه مینداختم که نگو😔✨️

تا چند روز سوژه رسانه ها میشدیم🤧😫😔😂🤣

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

😔😂من الان باید لوتوس مال باشم منتظر هوتن@ملوس_جاده_چالوس هم منتظر بهرامولی اینجا نشستم دارم لباس ...

ما ز بالاییم و بالا میریم

ما ز بهرامیم و به سمت بهرام‌میرویم😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ما ز بالاییم و بالا میریمما ز بهرامیم و به سمت بهرام‌میرویم😂😂

ما ز هوتنیم و به سمت هوتن میرویم😂😂🤚❤️

ما ز هوتنیم و به سمت هوتن میرویم😂😂🤚❤️

همینه🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃