2777
2789
عنوان

چجوری انرژی منفی بره گمشه

258 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

من یه سری مسایل و مشکلاتی دارم تو زندگی که ناامید و غمگینم میکنه..مشکلاتم خیلی زیاده😢😢😢 به خودم انرژی میدم که حل میشه و امیدوار باش و تلاش کن و قوی باش و..

ولی تا یه کم میگذره باز فکرای منفی و انرژی منفی میاد سراغم‌..

یا اگه اونجور که میخوام نباشم فکر اینکه دیگه نمیشه و افسردگی میاد سراغم..

چیکار کنم روحیه مو حفظ کنم‌‌وقتی حالم خوبه و مثبتم باز منفی نشم و انرژی م به سمت منفی و ناامیدی نره ..

خسته شدم دیگه حال خوبم زود تموم میشه و حال بد باز میاد سراغش😢😢😢

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزش و کارای هنری بکن ، تاپیکای طنز بخون ،غذاعای جدید بپز ،کیک و شیرینی تزیین کن ،فیلمای طنز ببین&nb ...

اره عزیزم اینا خوبه..ولی مشکل من اینه که مشکلاتم ناامیدم میکنه..مثلا یه موقع سخنرانیا مثبت اندیشی گوش میدم حالم خوبه ولی روز بعد دوباره فکرا منفی میاد سراغم ..دوباره ب تک تک مشکلا فکز میکنم..حال خوب و مثبتمو نمیتونم نگه دارم..

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ی کتاب هست تو خونتون ک اسمش قران ارامش جسو و روانتونه

ی کاریم هست ب اسم توکل ب خدا

شما توکل قلبی کن ب خدا ببین حالت خوب میشه یا نه

این دوتارو از ته دل انجام دادی و اروم نشدی بیا هرچی دوسداری بهم بگو

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

مشکل اینه وقتیم میام با خونواده درددل کنم اصن جدی نمیگیرن..یا با طلبکاری میگن اینا چ فکراییه میکنی.بجا اینکه اروم کنن منو بدتر اشفته میشم😐😐.در صورتی ک واقعا مشکلاتم کم نیس.. اینا بدتر باعث میشه بیشتر بریزم تو دلم..

انقد بغضی وقتا زیاد میشه فکرام که نمیذاره به درس و زندگیمم برسم😢

ی کتاب هست تو خونتون ک اسمش قران ارامش جسو و روانتونه ی کاریم هست ب اسم توکل ب خدا شما توکل قلبی ک ...

اره واقعا درست میگی عزیزم ممنونم

ورزش و کارای هنری بکن ، تاپیکای طنز بخون ،غذاعای جدید بپز ،کیک و شیرینی تزیین کن ،فیلمای طنز ببین&nb ...

سلام عزيزم خوبي؟ چه خبر؟ همه چي روبه راهه؟ استارتر معذرت ميخوام وسط تاپيكت🙄

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
الان فصل بافتنی برو کلاف بخر تو کانالای بافتنی عضو شو یه چیز خوشکل بباف کلی وقتتو میگیره  ...

اوووه انقد سرم شلوغه که اصن سرگرمی لازم ندارم..یه عالمه درس و پروژه و...ولی باز فکرم درگیر میشه ب مشکلات..

مرسی عزیزم..اره کانالا مثبت اندیشی ام خیلی خوبه

ارتباطتتو با خدا بیشتر کن

درست میگی ممنون

سلام عزيزم خوبي؟ چه خبر؟ همه چي روبه راهه؟ استارتر معذرت ميخوام وسط تاپيكت🙄

سلا مونا جونم ، مرسی عزیزم تو خوبی ،؟ اره شکر خوبه ، با شوهرم خوبم، البته مثل قبل نیس نه اون نه من، منم سعی کردم کمتر روش حساس باشم و فعلا هیچ گیری بهش ندم خیلی بیخیال شدم ، ولی  خب رابطمون 70درصد خوب شده 

ولی هفته پيش ک رفتم خونشون مادرش محلم نذاشت ،خواهرش و باباش خوب بودن باهام 

ولی مهم نیست، پای شوهرم به خونمون بازشد شکر ،شوهرم این هفته خونمون بود ، امیدوارم کارشم زودتر حل شه.. 

New life is beginning