2777
2789
عنوان

آرزویی که به دلم موندT_T

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 60 پست

جاری من تنبلی تخمدان داشتن ولی الان دوتا بچه دارن،درمان شدن،درمانش زیادم سخت نیست عزیزم،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم بچه میخواد ازهمون بچگیمم عاشق بچه ها بودم ولی امیدمو از دس دادم فک میکردم تا ی اقدام کنم زود بچه دار میشم اصلا خورد تو ذوقم همش منتظرم پری تموم بشه باز برم تو اقدام اگه تا عید حامله نشم باید برم دکتر پریودامم افتضاح شده😢

تنبلی تخمدان یکی از راحت ترین مشکلات سر راه بارداری هست

که راحت حل میشه

اینقدرررررر مشکلات عجیب و غریب بعضی ها دارند که تا حالا به گوشتون هم نخورده

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

من تنبلی تخمدان داشتم الان بچم چهارسالشه مشکل خاصی هم نبود.یه جوری نا امیدی انگار کلا تخمدان نداری!

خیالت راحت باشه استرسم نداشته باش.آقا شنتیاتونم میاد.

اسم پسر خواهر منم شنتیاس.الان سه سالشه