2777
2789
عنوان

مردی که بچشو هیچ وقت ندیده

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 39 پست
من خیلی داغون شدم میدونی فقط نگران آینده ی کارن هستم که بعدها ها حسرت پدر نداشته چقد داغونش می‌کنه

تا الان کجابود ک الان یهویی به فکرایندش افتادی.حالاانگار اونایی ک پدرداشتن چیکارکردن یانکردن. تو باید تربیتش کنی ک چجوری خوب باربیاد خودشم بزرگ بشه میفهمه چی به چیه. تو خودت اگه دوس داری ب عشق ثابت برگردی و خیانتشوببخشی پس بش فرصت بده بچه رو بهونه نکن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آروم باش 🤣

من ک ارومم. ولی تو نیستی 😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

کسی که حتی هزار تومن خرجی براش نفرستاد دنبال عشق و حال خودشه به نظرت امکان داره هوایی بشه

بالاخره ادمه 

امکان داره هوایی بشه بعدشم همچین ادم کثافتی رو بلاک کن

هنوزهیچ مردی پیدانشده که بخواهددرایران جای یک زن باشد🥀🖤