2777
2789
بیست نمیشه🤣😑

من ۲۵ ام مجرد ب نطرم ۱۹ سالگی سن خوبی بود

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمریایی ها منطقشون اینطوری چون راحت رابطه جنسی دارن

ولی این تو ایران جواب نمیده و منطقی نیست چون نیاز جنسی هم داریم

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان سر و کله ی  اونایی که معتقدن سن مهم نیست ممکنه یه دختری پیدا بشه از هفت سالگی بیشتر از خانومایی که سی چهل سالشونه بفهمن  پیداشون میشه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

بنظرم ۲۰برا کسی که اهل روابط آب دوغ خیاری نیست 

اگه اهلش هست بالا ۲۸

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه