2777
2789
عنوان

لکه بینی و بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 25 پست
گفتی چند ماه قبل گفتم شاد دوباره اقدام کردی الان بارداری

برای من بار دوم که این اتفاق افتاد دیگه دکترم ارجاع داد به دکتر متخصص ناباروری و بعد هم آزمایشات تکمیلی 

همسرم مشکل مورفولوژی اسپرم داره 

گفتی چند ماه قبل گفتم شاد دوباره اقدام کردی الان بارداری

نه عزیزم هنوز خدا بهمون صلاح ندونسته بده 

کلا انتظار سخته 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من بار دوم که این اتفاق افتاد دیگه دکترم ارجاع داد به دکتر متخصص ناباروری و بعد هم آزمایشات تکم ...

آخی عزیزم خدا خودش کمکتون کنه 

پس تحت درمان هستین دیگه درسته؟

حتما راهی هست 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
نه عزیزم هنوز خدا بهمون صلاح ندونسته بده کلا انتظار سخته

عزیزم چند سالته کلا بچه نداری برای بچه اول اقدام میکنی ؟

من یه دختره پنج ساله دارم 

برای بچه دوم اقدام می‌کنیم 

اولی رو راحت باردار شدم و فکر نمیکردم برای دومی به مشکل بخورم 

ولی حکمت خدا رو نمی‌دونم فعلا قسمت نشده دیگه 

انشالله دامن همه  منتظرا هرچه زودتر سبز بشه 

آخی عزیزم خدا خودش کمکتون کنه پس تحت درمان هستین دیگه درسته؟حتما راهی هست

بله تحت درمان هستیم به نظر من مه فقط باید خدا بخواد 

این داروها هم چه گیاهی چه شیمیایی فقط میتونن وسیله ای باشن از جانب خدا 

مورفولوژی اسپرم سخت درمان میشه 

آزمایش اول مورفولوژی نرمال ۱ درصد آزمایش دوم با کلی اصلاح سبک و دارو و خنک نگه داشتن بیضه ها و زالو درمانی و… و در راس همه اینا کمک خداوند شد ۳ درصد 

و واریکوسل هم داره ولی دکتر اورولوژ وقتی جواب سونو رو دید گفت احتیاج به عمل نداره 

و مورفولوژی هم گفت خوبه 

حالا دیگه نمی‌دونم 

فقط باید خدا بخواد 

این ماه درست اقدام نداشتیم 

چون دکتر گفته یکم به رحم استراحت بده چون آخرین بارداری شیمیایی شهریور بود و اینکه آزمایش ایمنی انعقادی هم دادم حالا گفت اینارو انجام بده تا بعد دوباره بهت بگم کی اقدام کنی 

عزیزم چند سالته کلا بچه نداری برای بچه اول اقدام میکنی ؟من یه دختره پنج ساله دارم برای بچه دوم اقدام ...

۳۸ سالمه عزیزم 

چرا بچه دارم دو تا ولی الان بعد چندین سال دوبار خواستیم بیاریم نشده 

منم قبلی رو راحت باردار شده بودم قمر میکردم بازم همون‌طور میشه ولی خب اینطور نبود 

واقعا خواست خدا از ما بالاتره 

الهی آمین گلم 

بله تحت درمان هستیم به نظر من مه فقط باید خدا بخواد این داروها هم چه گیاهی چه شیمیایی فقط میتونن وسی ...

بله درسته عزیزم تاخدا نخواد نمیشه 

آخی چقدر سخت 

الهی که خدا به زودی  دامن شما رو هم سبز کنه خواهر 

بله درسته عزیزم تاخدا نخواد نمیشه آخی چقدر سخت الهی که خدا به زودی دامن شما رو هم سبز کنه خواهر

خداروشکر که دوتا دسته گل داری عزیزم 

خیلی برام دعا کن 

دختر خیلی دلش خواهر یا برادر میخواد 

خودم و همسرم هم خیلی بچه دوست داریم 

برامون دعا کن 

خداروشکر که دوتا دسته گل داری عزیزم خیلی برام دعا کن دختر خیلی دلش خواهر یا برادر میخواد خودم و همسر ...

به شرط لیاقت چشم عزیزم 

شما هم برای ما دعا کنید لطفا ممنونم🤲