سلام خانمها من ۱۴ ساله ازدواج کردم و دو تا بچه دارم همسرم در ظاهر ادم خوب و موجه ایه یعنی هر کس منو ببینه میگه خوشبحالت با این شوهرت امااااا تو این ۱۴ سال زندگی مشترکمون یکبار نشده بعد از بحث و دعوا مون بخواد مشکلمونو حل کنه فقططط سکوت میکنه و اگرم با هاش حرف بزنم انقدر داد میزنه و حالت هجومی باهام رفتار میکنه که ازش میترسم الان اصلاااا نمیتونم باهاش حرف بزنم چون میترسم خسته شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره دیشب اما با اینکه مقصره و خودش میدونه اما زیر بار نمیره بهش گفتم بیا حرف بزنیم اما فقط داد زد وقتی رفت بهش تلفن زدم و گفتم حرفامو اما میدونم انگار نه انگار
چقدر کوتاه بیام بهم میگه چند شخصیتی یبار قربون صدقه به ها میری یبار دعواشدن میکنی در حالی که اصلااااا بحث بچه ها نیست و من بچه هام اختلاف سنیشون سه ساله همه مسئوایتهاشونم با منه اگر گاهی دعواشدن میکنم این میگه چند شخصیتیه