2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست میشه بیاین

300 بازدید | 24 پست

خانواده شوهر من هیچ کدوم مارو پاگشا نکردن چه موقع عقد چه بعد عروسی مون . کادو عروسی مونم سال ۴۰۲ عمه شوهرم یه سکه داد که پولش حدودا پونصد تا ششصد تومن میشدکه واقعا خیلی کمه  .الان میخان برا عمه شوهرم تولد بگیرن سوپرایزی .شما بودین می رفتین اگرم می رفتین چقدر کادو می ذاشتین ؟ موندم چیکار کنم اینم بگم عمه شوهرم مجرده وتقریبا ۴۰سالشع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو کلا رفتیم ۳۰۰یا ۴۰۰تومن بزار 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

همون پول و بزن تو پاکت بده . تولد دیگه چیه آخه بنده خدا خبر نداره وگرنه مخالفت میکرد

بابا از سیاستشونه اب از دستشون نمی چکه فقط دنبال اینن از بقیه بکشن اما خودشون خرج نکنن