2777
2789
عنوان

عوارض واکسن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 46 پست

عزیزم درکت میکنم چون منم مثل شما استرس میگیرم وقتی فکر میکنم بیمارم، ولی تو تاپیک قبلیتون خانم السا فکرکنم بودن که خیلی قشنگ براتون توضیح دادن که ترستون بی مورده، بنظرم یه مشورت با آنکولوژ زنان هم بکنید تا خیالتون راحت بشه، ان شاالله که خیره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
عزیزم درکت میکنم چون منم مثل شما استرس میگیرم وقتی فکر میکنم بیمارم، ولی تو تاپیک قبلیتون خانم السا ...

رفتم دوتا انکلوژ یکیشون گفت سه ماه بعد سونوگرافی بده یکی دیگه شون وقتی دستش به غدد لنفاوی خورد خندبد ووحشت کردم ..... سونوگرافیست دیروز گفت نرماله البته ازش سایز پرسیدم گفت معم نیست طول عرضش مهمه که ۱۴ م م نرماله،از سونوگرافیست پرسیدم چرا نرماله و بیوپسی درخولست نکرده گفت که چون در هر دو زیر بغل وجود داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دوتا انکلوژ یکیشون گفت سه ماه بعد سونوگرافی بده یکی دیگه شون وقتی دستش به غدد لنفاوی خورد خندبد ...

خوب دیگه ۳ ماه بعد تکرار کن سونو رو، کلا کیست و غده و هرچیز کوچیکی باشه باید ۳ تا ۶ ماه یبار فالوآپ بشه، نگران نباش

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خوب دیگه ۳ ماه بعد تکرار کن سونو رو، کلا کیست و غده و هرچیز کوچیکی باشه باید ۳ تا ۶ ماه یبار فالوآپ ...

خیلی سخته کنترل لنفها به نظرم،  توده و کیست و..... را راحت تر فالو میکنند 

۵۱

عزیزم همسن مامان منی 🥲 نگران نباش همیشه سعی کن چکاپ کنی 

توی این سن سینه میتونه خیلی چیزا مثل توده و ‌... بزنه اما اصلا خطرناک نباشه

علائم دیگه ای نداری؟ البته من تخصصی ندارم توی این زمینه ها ولی وقتی بعضی دکترا بهت گفتن چیزی نیست بعضی ها نگرانت کردن یعنی ممکنه اصلا چیز خطرناکی نباشه

برو پیش یه متخصص باتجربه 

ایشالا تنت همیشه سلامت باشه ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بیخودی خودتو انقدر نگران کردیدکترا هم که چیز خاصی نگفتن بهت که

گفتن باید فالو کنم و دکتر خانواده گفت نگران کننده ست بااینکه سونوگرافیست گفت نرماله 😭 نمی دونم چکار کنم 🤲أمن یجیب المضطر إذا دعاه و یکشف السوء 

گفتن باید فالو کنم و دکتر خانواده گفت نگران کننده ست بااینکه سونوگرافیست گفت نرماله 😭 نمی دونم چکار ...

دکتر خانواده منظورت پزشک عمومیه؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜