2777
2789
عنوان

عوارض واکسن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 46 پست
خیر خودم جستجو‌کردم و دیدم کمتر کسی چهار مرتبه واکسن کرونا زده

خب پس ربطی نداره 

آدم موقع مریضی بدترین چیزارو فکر میکنه 

ایشالا چیز خیلی جدی نیست ❤️ یکم آرامشتو بیشتر کن بعد پیگیری کن 

اتفاقا این مشکلات سینه توی ما خانما تا دلت بخواد هست 

یعنی زیاد شده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه فکر میکنی حتما عوارض واکسن هست و ...

کیف سنگین و استرس و‌اضطراب مشکلات محل کار و..... همه چی به سرم زده ، دکترها هم یکیشون میگه سه ماه دیگه برو‌سونو ، یکی میگه شش ماه دیگه ازمایش خون بده چون مونوسیت خون‌گاهی پایینه و گاهی نرمال ...... 😭😭😭😭😭😭😭 نمی دونم چمه و پیش کدام‌دکتر برم وچکار کنم 

کیف سنگین و استرس و‌اضطراب مشکلات محل کار و..... همه چی به سرم زده ، دکترها هم یکیشون میگه سه ماه دی ...

با یه دکتری که میدونی از همه بهتره پیش برو فقط 

با یه دکتری که میدونی از همه بهتره پیش برو فقط

هیچکدام مهربون نیستند ، منم پولدار نیستم مجبورم با دکترهای بیمارستان دولتی بسازم ، دعام‌کنید ، داغون شدم بسکه دکتر رفتم‌و ازمایش و سونو ومامو و..... بچه هام که بغض می کنند ویران تر میشم میگن چرا اینقدر دکتر می ری......

بگم مادرتون بیشعوره مواظب سلامتی ش‌ نبوده الان 😭

هیچکدام مهربون نیستند ، منم پولدار نیستم مجبورم با دکترهای بیمارستان دولتی بسازم ، دعام‌کنید ، داغون ...

چرا انقدر خودتو مقصر میدونی 🫠 چند سالته عزیزم

چرا انقدر خودتو مقصر میدونی 🫠 چند سالته عزیزم

از اذر پارسال تا حالا اینا کم وبیش گاهی بودن وگاهی نبودن ، میشه إن شا ءالله هیچی نباشه و دکترها دست از سرم بردارن؟ إن شاءالله