2777
2789

یه مشکل یهو پیش اومده فردا صبح زود معلوم میشه. توروخدا یه دعا یا نذر قوی بگین.  پای اعتبارم وسطه  .‌آبروم حفظ بشه

با اینکه خدا بعضی جاها کاری کرده باهاش قهر کنم

ولی نترس

سر آبرو خیلی غیرتیه

بدجور حفظ میکنه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات ب شهدا.

دعای معراج

دعای نادعلی کبیر

زیارت عاشورا

یاسین هدیه ب ام البنین

صدحمدو صدصلوات ۶دیه ب ام البنین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

۵ تا حدیث کسا نذر کن 

خدارو به ۵ تن آل عبا قسم بده 

حضرت عباس رو به امام حسین قسم بده بگو تو میدونی آبرو رفتن یعنی چه نزار آبروی منم بره

الهی مشکلت حل بشه

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

من شبی ۱۰۰ تا صلوات هدیه به حضرت زینب می کنم ، میگن اگه ۲۱ شب هدیه کنی حتما حاجت روا می شی ، خودم تازه چند شبه شروع کردم و به حضرت زینب توسل کردم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
حرفت برام خیلی دلگرم کننده بود

نترس

منو از خیلی بی آبروییا نجات داد و داده 

با اینکه بنده خوبی نبودم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.