2777
2789

ما که به جایی حمله میکنیم مردم میرن توصف بنزین

ولی آخرین بار که اونا به ما حنله کردن کسی نرفت تو پمپ بنزین 🤣🤣🤣 چرا لامصبا🤣🤣

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم بهم گفت خنگ قبلا چند بارم گفته درصورتیکه شاگرد اول مدرسم همیشه و کلا مامانم همیشه ازم مشورت میگیره تو کاراش 

نمیدونم خندم میگیره وقتی میگه و خیلی برام عجیبه 

امروز شاهین صمد پور یه پست گذاشت که کلا طبع سرد و گرم وجود نداره و غلطه 

با اینکه اصلا اصلاااا تو فاز طب سنتی نیستم ولی به نظرم دروغ محض نیست هست یه چیزایی ولی شاید نشه ثابت کرد

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
امروز شاهین صمد پور یه پست گذاشت که کلا طبع سرد و گرم وجود نداره و غلطه با اینکه اصلا اصلاااا تو فاز ...

حتی میوه ها هم طبع سرد و گرم دارند،

نوع برنج،نوع هوا،نوع بالشت،و....همه طبع سرد و گرم دارند،

این جزو بدیهیاته،

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

اشتباه تایپی بود منظورم نمیشه اخه اینطوری

اجنه و شیاطین خیلی راحت میتونند تغییر شکل بدهند،

خودم این رو از یک قدمی دیدم

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹