2777
2789

خانومااین این شهری ک ماهستیم شهر کوچیکیه شوهرم هرچی کارمیکنه حقوقش کمه نه بیمه میکنن نه چیزی اینجوری هم نیس ک حقوقش سرماه یکجا بدن نصفه نصفه میدن واقعا معلوم نمیشه چطوری خرج میشه کارشم چندباره عوض میکنه ولی وضع همونه حالا تصمیم گرفتیم که بره تهران یه کاری پیدا کنه چندماه کارکنه اگه خوب بود بیاد ماروهم ببره...ولی هرچی تودیوار اگهی هارو نگاه کردم همش حالت تبلیغات بود و واقعی به نظر نمیاد جایی روهم بلدنیستیم کسی روهم نداریم اونجا

حالا سوال من از شما که تهرانید کدوم شرکت یا کارخونه میشناسید ک حقوقش خوب باشه وبیمه هم کنه مزایای دیگه هم داشته باشه پیشنهاد شما کجاست میشه لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم توی اگهی ها و روزنامه ها (همشهری) رو بگردید 

قطعا پیدا میگنید 

اگر اشنایی چیزی دارید که تو تهرانه بهش بسپارید کار پیدا کنه براتون...

آخه الان اکثر جاها تو تهران ۱۰ /۱۱ میلیون رو میدن فکر کنم و بیمه هم دارن ...

راستش چیز دیگه ای به فکرم نمیرسه ...

اره خب فعلا ما نمیایم ینی خونمون نمیاریم بره چندماه یه جا کارکنه که جای خوابم داشته باشه 

تودیوار زدم خیلی ازاین شرکت ها اومد که خیلی مزایا داره و حقوق بالا وهمه چی ولی اصلا به نظر نمیاد واقعی باشه