2777
2789
عنوان

چرا اموات به خواب مون نمیان

93 بازدید | 10 پست

مادرم و حدودا ۲۰ سال هس از دست دادم 

خیلی وقته خوابش و ندیدم 

نمیدونم چرا نمیاد به خوابم 

دلم خیلی تنگه 

خیلی دلتنگش میشم 

هنوزم باور نکردم 🥺🥺🥺😭

دل منم گرفتس💔💔

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم نمیدونم اصلا روحشون چه شکلیه چون ما بدنشون رو دیدیم روحشون رو که ندیدیم نمیدونیم چجورین پس چطوری بیان به خوابمون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
روح مادرتون شاد.منم سی و دو روزه رفتن.واقعا خیلی سخته.اوایل هر شب به خوابم میومد.یه بار آینده رو برا ...

منم امروز چهلم مادر قشنگم بود 

مامان منم خوابم نمیاد 

دلم خیلی برات تنگ شده

چی گفت ازآینده

منم امروز چهلم مادر قشنگم بود مامان منم خوابم نمیاد دلم خیلی برات تنگ شدهچی گفت ازآینده

قربونت.خدا رو مادرتون رو شاد کنه.منم مادرم ده دی صبح از خواب بیدار نشد.به خوابم اومد که رو به روم نشسته و بی دلیل رو سرم داد میزنه.همون روز ظهر پسرم بی دلیل دعوام کرد.شب هم شوهرم رو سرم داد زد.دیگه ملاحظه نکرد بگه تازه عزیز از دست داده.الانم رو سرم داد میزنه چرا ناهار دیر حاضر شد.من خوابم خلاصه گفتم.از آینده خبر داد.همین که تعبیر شد.من هیچوقت تو زندگی مامانم منو دعوا نکرده بود.الان بغض گلوم گرفته.راه دورم.امروز سنگ قبر مامانم نصب کردن.هیچ همدردی نمیکنه.