2777
2789
عنوان

سلام مهربونا برای مادربزرگم

72 بازدید | 13 پست

از ته دلتون دعا کنید لطفا ❤️

من دو تا پدربزرگ و یه مادربزرگم رو از دست دادم فقط همین یه مادربزرگ برام مونده

خیلی آدم خوبیه همیشه تو زندگیش زحمت کشیده و اهل دعا و ذکر و قرآن

و الان حس میکنم خیلی خیلی نورانیه 

برای اینکه حالش بهتر بشه

دعاکنید

مادر شهید هستن 💔

🌿 🌱🪻

آخی🥺خدا برات حفظش کنه .ندیده عاشقش شدم 

برای سلامتیش آیه الکرسی و حمد میخونم 

بهش میگی برام دعا کنه جنینم سالم بیاد بغلم و برام بمونه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

آخی🥺خدا برات حفظش کنه .ندیده عاشقش شدم برای سلامتیش آیه الکرسی و حمد میخونم بهش میگی برام دعا کنه ج ...

عزیزم ممنون از دعای خیرت

راستش پیشش نیستم و کمی هم آلزایمر داره

هرسری میرم میگم دعا کن برامون

یسری چیزا یادش رفته ولی الان رو حواسش هست

دعا میکنم خودم که بسلامتی زایمان کنی

برام دعا کن عزیزم خدا به منم فرزند بده به آسانی لطفا❤️❤️

🌿 🌱🪻

عزیزم ممنون از دعای خیرتراستش پیشش نیستم و کمی هم آلزایمر دارههرسری میرم میگم دعا کن برامونیسری چیزا ...

منم این بچه رو با کلی دعا و معجزه امام حسین خدا بهم داده 

الان لکه بینی دارم اوضاع خوبی ندارم نگرانشم 

خدا خیرت بده .برات ۳تا آیه الکرسی میخونم عزیزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدا ...

ممنونم عزیزم چیزی که نخواسته بودم رو محبت کردی نوشتی امیدوارم خدا آنچه ازش نخواستی بهت عطاکنه 🩷

🌿 🌱🪻

ممنونم عزیزم چیزی که نخواسته بودم رو محبت کردی نوشتی امیدوارم خدا آنچه ازش نخواستی بهت عطاکنه 🩷

عزیزی مهربونم 😘😘😘

خواهش میکنم گلم.انشالله خداوند عزیز و قدرتمند به حق وحدانیتش خواسته های شما رو متجلی کنن به زودی زود

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

منم این بچه رو با کلی دعا و معجزه امام حسین خدا بهم داده الان لکه بینی دارم اوضاع خوبی ندارم نگرانشم ...

بحق حضرت اباعبدالله ع امیدوارم بسلامتی بغلش کنی بزرگش کنی و بزرگ شدنشو ببینی استراحت کن استرسو دور کن از خودت و توکل کن اگر درمانی لازمه اقدام کن ممنون مهربون بانوی نورانی نور خدا درونت داره رشد میکنه الهی سالم بدنیابیاد

🌿 🌱🪻

بحق حضرت اباعبدالله ع امیدوارم بسلامتی بغلش کنی بزرگش کنی و بزرگ شدنشو ببینی استراحت کن استرسو دور ک ...

چقدر حرفات به دلم نشست 🥹🥹🥹🥹خدا بهت سلامتی بده