واقعا خسته شدم دوتابچه دارم میگن عوض بشونیستن به مرور فقط بدترمیشن حس همدلی ودلسوزی نداره مرام ومعرفت صفره تاوقتی نیازهاش تامین باشه مشکلی نیست وای به حال اینکه نه بگی یانتونی مثلا من وقتی میفهمه عادت ماهیانه هستم وحشی میشه سعی میکنم مخفی کنم ولی میفهمه اخلاق گندش رومیشه خسیسه هرخریدخونه رو بایدباهزارمنت ودعواباشه همیشه الویت خودشه فقط به فکر منافع خودشه وقتایی که مریضم یامشکلی دارم نه تنها نگران نیست بدخلقیهاش شروع میشه تنوع طلبه دودیه روزی حداقل دوباربایدقلیون کوفت کنه بددهن وفحاشه مثلا صبح تمام مرده وزنده منوفحش میده شبش میگه بیا اتاق حتما دلم برات تنگ شده ونیاز دارم و...من قبل این اقا سرکاربودم دخترمستقلی بودم شاد بودم دوستان ورفقایی داشتم بادعوا و واسطه کردن خانوادم نزاشت دیگه سرکاربرم پای دوستامو اززندگیم برید الان دوست صمیمی ای حتی برای درددل ندارم اون میخوادفقط برای اون باشم درحالیکه خودش به من توجهی نداره من برعکس اون بی وفایی نکردم پنهانکاری نکردم درزندگیم لب به سیگارو...نزدم خودمو برتر ازدیگران نمیدونم درشرایط بحرانی الویت بچه هامن نه خودم ...واقعا بریدم منکه تازه این اختلال کوفتی این اقارو کشف کردم ولی توروخدا اگه درزندگیتون مردخودشیفته دارین فاصله بیریدازش.طبق امار ۷۰درصد خودشیفته ها مردان هستن.خودشیفته ی شما چه ویژگیهایی داره؟