ماریاممم۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1040 عنوان چرا هر کیس و خاستگاری سمتم میاد در و پیته 144 بازدید | 11 پست یکی پول و اخلاق و فرهنگش اوکیه اما رابطه جدی نمیخادیکی همه چیزش اوکیه اما راه دورهیکیو دوسش دارم پول ندارهیکی پول داره اخلاق داره نزدیکه بهم اما فرهنگمون متفاوته۲۶سالمه 1403/09/06 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اصلاندوست عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 2075 با اجازه اسیدوستان یه مدیر مدرسه داره هر روز بچه هارو میزنه کسایی که تمایل دارین به رئیس اداره گزارش بدیم یه کارزار داریم بیاید خصوصی بهتون شماره بدم متن کارزار را به رئیس اس مس بدین خواهرزاده منو زدا تو گوشش برای سرفه سر جلسه امتحان
فقط_خدا_۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 3010 دکتر عزیزی میگه هیچکس ۱۰۰ درصد اونچیزی نیست که ما توقع داریم اگه کسی مطابق با ۷۰ درصد آدمی بود که میخاستی رو قبول کن
ماریاممم۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1040 دکتر عزیزی میگه هیچکس ۱۰۰ درصد اونچیزی نیست که ما توقع داریم اگه کسی مطابق با ۷۰ درصد آدمی بود که می ... الان یکی اخلاقی فرهنگی بهم میخوره دوسشم دارم اما پول نداره کلا حقوقش ده تومن ینی قبول کنم؟
فقط_خدا_۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 3010 الان یکی اخلاقی فرهنگی بهم میخوره دوسشم دارم اما پول نداره کلا حقوقش ده تومن ینی قبول کنم؟ شغلش چیه ک ۱۰ تومن میگیره؟الان حداقل حقوق کارگری ۱۵ تومنهبعدشم خانواده طرف باید کمک پسرشون کنن
ماریاممم۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1040 شغلش چیه ک ۱۰ تومن میگیره؟الان حداقل حقوق کارگری ۱۵ تومنهبعدشم خانواده طرف باید کمک پسرشون کنن معلم ابتدایی. میگه خانوادم چهارتیکه جهلز میخرن همین. میگه ندارن و وظیفشونم نیس
گل_خندان_بهار عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 13520 عزیزم همه همینن یا باید ایراداشو نادیده بگیری و قبول کنی یا بیخیال بشی وصبر کنی به نظرم هر کی الان ازدواج کرده کار اولو کرده چون پسر خوب و ایده ال نیست