mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 عنوان رفتن به خونه از خوابگاه 102 بازدید | 16 پست بچه ها من سه روز در هفته کلاس دارم و فاصله مون از خوابگاه تا شهرمون دو ساعته . جای من بودید می رفتید خونه؟ اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم . 1403/09/06 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12520 نهخوابگاه بیشتر خدش میگذره۱۸ سال خونه بودی بسه دیگه چخبره خونه🫠
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 سه روز پشت سر هم هست؟ چهارروز آف؟ بله اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 بله. چهار روز چرا بیخود تو خوابگاه بمونم!؟ دقیقا منم همینو میگم اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 خوابگاه خوش نمیگذره؟ برای من نه چون جو خوبی بین هم اتاقی هام نیست فقط دنبال مسخره کردن همدیگه و تیکه انداختنن اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 بله ک حتمن میرم ❤️❤️ اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 نهخوابگاه بیشتر خدش میگذره۱۸ سال خونه بودی بسه دیگه چخبره خونه🫠 ببین من واقعا این چند روز بیکارم و جو خوبی هم بین بچه ها نیست و تصمیم خودم اینه که برم چون راهمم نزدیکه اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12520 ببین من واقعا این چند روز بیکارم و جو خوبی هم بین بچه ها نیست و تصمیم خودم اینه که برم چون راهمم نزد ... چه حیف....یه دوست پایه پیدا کن یا هموجا رل بزن اون موقع دیگ تابستونام نمیخای بری خونتون😂💔
گوگولی_کنکوری عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 2785 برای من نه چون جو خوبی بین هم اتاقی هام نیست فقط دنبال مسخره کردن همدیگه و تیکه انداختنن خب برو خونه من بودم اصلا نمیموندم .
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 چه حیف....یه دوست پایه پیدا کن یا هموجا رل بزن اون موقع دیگ تابستونام نمیخای بری خونتون😂💔 اره خیلی حیف، بعید میدونم پیدا شن😂🤦🏻♀️ اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 82 خب برو خونه من بودم اصلا نمیموندم اره راهمم نزدیکه واقعا برام سخت نیست اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .