2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه چیز هایی باید حذف بشه یعنی چقد حق استفاده روغن داریمبرنج و ماکارونی هم نباید مصرف شه ؟

کالری شماری کن همه چی بخور کم من قبلا با کالری شمار کرفس ۲۵ کیلو کم‌کردم . الانم ۱۵ اضافه وزن دارم کالری شمار زیره بعلاوه بدنسازی گاها پیاده روی میکنم و کالری زیر هزار میبندم یک هفته یک کیلو هفتصد کم کردم 

تو ی ماه چقد کم میکنی

بستگی داره چقد. رو کالری دریافتی تمرکز کنی. پارسال خیلی رعایت میکردم ماهی ۵تا یا ۶ تا.   کم میکردم.  بعد تابستون دیگه وزنم خوب بود زیاد  رعایت نمیکردم معمولی بودم الان یکم چاق شدم.  در حد معمول دارم رعایت میکنم. ولی ترازو ندارم وزن کنم ببینم.   چقدر اضافه دارم یا چقدر کم میکنم.  همون   رعایت میکنم چون حس بهتری دارم تو رژیم سبک ترم

چه چیز هایی باید حذف بشه یعنی چقد حق استفاده روغن داریمبرنج و ماکارونی هم نباید مصرف شه ؟

چربی غذا باید جوری باشه که مثلا روی خورشتت روغن  نباشه.  سرخ کردنی نخوری.      وکره و خامه هم نخوری و قند هم هر نوع قندو. شکری مثل شیرینی.    مربا کیک  هر چیزی که توش شکر داره نباید بخوری.  فقط مویز خرما کشمش و شیره. و عسل.  میتونی بخوری.   اونم وقتی هوس زیاد به شیرینی کردی.     ماکارانی و ب نج اشکالی نداره فقط. مثلا ماکارونی یک لیوان برنج یک کفگیر. بخور.  کالری شماری کن تا اندازه دقیق مواد غذایی رو بدونی