2777
2789

بگو

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد این تاپیک اشناست🤔

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

فوبیای من عجیبنه 

فوبیای تصمیم گیری 

اگه تو یه موقعیتی باشم که مجبور شم از بین چند تا گزینه یکیو انتخاب کنم استرس و عذاب شدیدی سراغم میاد تا جایی که میگم هیچکدومو نمیخام

فوبیای شنا و سقوط هم دارم اسمشونو دقیق نمیدونم 

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

من حدود 4 سال فوبیای شدید مکان های شلوغ و اضطراب اجتماعی داشتم، اگه تو یه مغازه بودم و چندنفر دیگه هم میومدن داخل تپش قلب شدیدی میگرفتم و تو پاهام احساس سستی میکردم انگار که میخواستم سکته کنم، با هیچ غریبه ای نمیتونستم حرف بزنم، وقتی از جاهای شلوغ برمیگشتم از ترس فقط گریه میکردم، ولی خب خداروشکر بر طرف شد با یه سری دوره ها که دیدم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

از وقتی انابل و احضار رو دیدم فوبیام شده خوابیدن با پاهای دراز شده🤣 میترسم پاهام دراز باشه یکی از پایین پاهامو بکشه بیفتم از رو تخت

از اون موقع ب حالت جنینی میخابم با پاهای جمع شده🥲😂💔🤦‍♀️🚶🏻‍♀️