2777
2789

امروز رفته بودیم خونه یکی از اقوام، بعد یه خانمی که تازه زایمان کرده هم با بچش اومده بود ، خلاصه این بچه گشنه بود گریه میکرد در حدی که کبود می شد ، شیر خشک براش آورده بود که بچه اصلا لب نمیزد، می‌گفتیم چرا شیر خودتو نمیدی؟ میگفت وای نه فرم سینم خراب میشه من شیر نمیدم 

با خنده هم میگفت بچم شیر خشک بهش نمیسازه😑😑

این رفتارا واقعا طبیعیه ؟ 

اگه فرمت خراب میشه پس چرا بچه آوردی خدااایااا

طفلی اون بچه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا مادر ها اینطوری شدن🤦‍♀️

مادر من قرص دیابت میخوره نباید به داداشم شیر بده گاهی اینقدر عذاب وجدان میگیره در حالی که اصلا تقصیر اون نیس این مادر وجدانش اذیتش نمیکنه؟!😐

جاری منم ب دوتابچش شیرنداداصلا،فق شیرخشک میگف هیکلم خراب میشه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

وای چرا مادر ها اینطوری شدن🤦‍♀️مادر من قرص دیابت میخوره نباید به داداشم شیر بده گاهی اینقدر عذاب وج ...

دقیقا ،همچین مورد هایی میبینم نمیدونم اونا عجیبن یا من 

وقتی دهه هشتادی و اخر هفتاد چیزی از مادری نمیدونه و فقط میخاد بزاد خدا رحم کنه ب بچهای اینا

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن