2777
2789

حداقل تو این سایت که هیچکدوممون آشنا نیستیم خودمون باشیم 👥

چیزای ک تو دلم مونده رو می‌نویسم چون بدترین ضربه هارو بهم زدن
مثلاً زمان مدرسه خیلی دوست داشتم مثل همکلاسیام دغدغم رنگ دفترام باشه یا گیره رنگی موهام ولی همیشه سعی کردم منطقی نگا کنم و هرچی ب صرفه تر بود اونو بگیرم ن چیزی که دلم میخواد
بعد خیلی دوست داشتم دختر نازی باشم و بگن با اون کاری نداشته باش اون زود ناراحت میشه و می‌شکنه ولی ترجیح دادم حتی وقتی هم ک با دوستام دعوام میشد و موهامو میکشیدن بخندم و بگم اصلا هم درد نداشت

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان اون دختر خیلی بزرگ شده و میگه کاش دغدغم همونا بود

کاش دغدغم رنگ لاکم بود کاش دغدغم رنگ کش موهام و برند لوازم آرایشیم همیشه سعی کردم درک کنم و از چیزایی که می‌خوام بگذرم و هرچی ب صرفه تره اونو بگیرم یا خودم پیش قدم شم تو آشتی چون تحمل قهرو ندارم تک تک اینا باعث شد غرورم بشکنه و از خواسته هام بگذرم مقصر این داستان منم یا شایدم آدمای زندگیم باعث شدن اینجوری شم خیلی وقتا از خیلی چیزا گذشتم حتی از خودم و غرورم شده چند باری فکر خودکشی بزنه سرم 

ولی من ادامه دادم از خودم معذرت می‌خوام من از خدا هم معذرت می‌خوام ب خاطر این دختر نازی ک آفرید ولی من افسردش کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از بچگی آرزوم بود اظطراب نمی‌داشتم و مثل همه این مردم خودم کارای خودمو بیرون از خونه انجام میدادم البته الان تا حدی استقلال پیدا کردم از این لحاظ اما نه کامل

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

وای چن خط اخرت خیلی قشنک بود حس خاصی داد بهم

من شخصیتم یجوره اغلب حسرت نمیخورم دنیاسخت نمیگیرم یچیزم میخاسم الان حسرتش نمیخورم مهم نیست واسم

الان حسرت میخورم ک شاید گوشت چرخی مزه قبلو برام نداره دوسندارم خامه نارنجکیا خوشمزه نیستن مث قبل

عروسک میبینم هنوز چشام قلبی میشن و این حسام زنده هستن

راسی ی کیفم میخاسم گرون بود رنگی رنکی بود ولی با وجود پول  داشتن نخریدمش

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

از بچگی آرزوم بود اظطراب نمی‌داشتم و مثل همه این مردم خودم کارای خودمو بیرون از خونه انجام میدادم ال ...

منم آرزوم بود نرم و نازک باشم ولی سوختم و ساختم