2777
2789
نه نرفتم  اخر هفته باید برم اما چشمای مادرشوهرم رو وقت عقد یادم میفته دلم میگیره من دوسشون دارم ...

امیدوارم تااخراخر دوستش داشته باشی وهمیشه احتزامشوداشته باشی اگرحرفی هم زد به دل نگیری بعضیا موقعها مادرا ی خودمونم یه مسایلاوحرفایی بهمون میزنن همونجورکه ازمادر ناراحت نمیشیم ازمادرشوهرم ناراحت نشیم اابته اتفاقای ناگواری که برای من شد استثناست همه که مثله هم نیستن ..عزیزمی😙😙😙😙

خدانکنه عزیزم...

نه وجدانا یکم رو خودم کار کنم
فکر کن
شب
تاریک
تو قبر
جا تنگ
یه عالمه مار و عقرب
حالا این وسط
نکیر و منکر بیان سوال بپرسن
چجوری جواب بدم
تازه کنکور نیست بگی خب سال بعد دوباره امتحان میدی
یا جهنم نهایت میری دانشگاه ازاد
درجا میری جهنم
والااااااااااااااااااااااا

💖💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من به حدی ازسوسک میترسم وقتی تنهاباشم وببینم رودیوارخونست درحالی که روش ازفاصله خیلی دوراسپری میزنم جیغ ممتد هم میزنم وبدبختی اینجاس وقتی میفته زمین باز میادسمت خودم اون لحظه بدترین لحظه عمرمه ...واینکه وقتی صبحای زود همسرم میره توتاریکی سرکار من خوابم سوسک بیاد گیرکنه لای موهای فرفریم 😢😢😢😢یعنی یه خواب اروم ندارم ازاسترس باززمستونا بهتره وای تابستون دیوانه کنندست فکرش