2777
2789
عنوان

بچه ها نفری ده تا کلمه بگید باهاش جمله بسازم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 53 پست
بله زبان نوشتاری ارامنه فارسی بوده بعد اشغال توسط روسیه زبان نوشتاری رو تغییر دادن زبان مادری ارامن ...

شما ارمنی هستید؟

ما زبان مادریمون ارمنیه و زبان ملیمون فارسی . بین خودمون ارمنی صحبت میکنیم ولی در اجتماع فارسی 

کاری به ارمنستان ندارم ، برای ارمنی های داخل کشور زبان اول و دومی مطرح نیست 

همون «اایزابل» هستم.

شما ارمنی هستید؟ما زبان مادریمون ارمنیه و زبان ملیمون فارسی . بین خودمون ارمنی صحبت میکنیم ولی در اج ...

نه نیستم ولی رفتم هنوز پیرمردای قدیمی فارسی میخونن و مینویسن شاهنامه میخونن برا بچه هاشون شوروی زبان فارسیو ممنوع کرد که ارتباطشون با شاهنامه و تمدن اریایی قطع بشه 

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندوانهدریاصحراچشمهخروسآدم برفیکتابخط کشنمکدانانار

بچه که بودم شبایی که برف میومد از ذوق این که فردا میتونم آدم برفی درست کنم خوابم نمیبرد زودتر از خروسمون بیدار میشدم یه خط کش برمیداشتم میرفتم بیرون تا بزرگترین آدم برفی رو درست کنم اما الان وقتی برف میاد فقط دوس دارم تو اون آرامش و هوای خاص برم دریا یا برم صحرا و چشمه هایی رو که پر از برف شدن ببینم یا اگه خونه باشم انار دون کنم واسه بچه ها و نمکدان رو هم بزارم کنارش هر کسی هر چقدر دوست داشت نمک بزنه ولی ای کاش تو این هوا هندونه هم بود واقعا میچسبه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
نه نیستم ولی رفتم هنوز پیرمردای قدیمی فارسی میخونن و مینویسن شاهنامه میخونن برا بچه هاشون شوروی زبان ...

چرا اینا رو به من میگید؟ 😅

نمیدونم شما اطلاعاتتونو از کجا دارید ، ولی قدیمی های ما فارسیشون بسیار ضعیفه 

اما هممون عاشق ادبیات فارسی مثل شاهنامه یا شعر های مولانا هستیم و همچنان میخونیم

همون «اایزابل» هستم.

چرا اینا رو به من میگید؟ 😅نمیدونم شما اطلاعاتتونو از کجا دارید ، ولی قدیمی های ما فارسیشون بسیار ضع ...

خب نمیگم 😐اطلاعاتم میدانیه رفتم دیدم.درکل موفق باشید.

دردیـــست به جـانـم ولـی نـیست طبـیبـی♡ پنــهان شده در خــنده ی مـن بغــض عجـیبـی♡️ 🥀

عشق،دریا،آرزو،تلویزیون،سیب،پرتقال،ماشین،کتاب،اشک،لواشک

آرزو داشتم با عشقم یه روزی با ماشین خودمون بریم دریا تو راه من براش سیب و پرتقال پوست بگیرم و پیاده شیم ازون لواشک های ترشی که دوس دارم بخریم اما همش تبدیل شد به اشک و خاطرات تلخی که تو کتاب ها مینویسن و تو تلویزیون نمایش میدن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
آرزو داشتم با عشقم یه روزی با ماشین خودمون بریم دریا تو راه من براش سیب و پرتقال پوست بگیرم و پیاده ...

پشمام😂😍😍😍

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خب نمیگم 😐اطلاعاتم میدانیه رفتم دیدم.درکل موفق باشید.

نه ناراحت نشید ، اخه من خودم ارمنی هستم و شما دارید راجع به ارمنی ها به من اطلاعات میدید😅

ممنونم شماهم موفق باشید

همون «اایزابل» هستم.

دریا عشق رفتن خداحافظی درد غم نماندندل بی وفا وفاداری

دم رفتن بهش گفتم یادته میگفتی وفاداری تو خونته اما اشتباه کردم که بهت دل بستم و یه دریا عشق به پات ریختم تو بی وفاترین آدمی هستی که تو زندگیم دیدم نموندنت درد داره غم داره اما خدافظی برای من بهتره من کسی رو از دست ندادم اما تو منی که کل زندگیمو به پات ریختم از دست دادی

سلامخداحافظ شبمرغگوشتگوشیلپ تاپ بخاریکمدمن

سلام برای شب پیتزا با گوشت و مرغ‌درست کردم برات برای امتحان فردات هم لپ تاپ و گوشی رو گذاشتم تو کمد هر کددم لازم داشتی بردار فقط خواستی بخوابی بخاری رو زیاد کن سردت نشه  من دیگه باید برم دیرم شده خدافظ

مرغصندلی گیلاسجورابگللباسشویی دستمال کاغذیدمپاییحیاطتافت

امشب یه مرغ گیلاسی درست کردم یه گل بزرگ هم خریدم گذاشتم تو گلدون فقط مونده جوراب رو بندازم تو لباسشویی بشورم و دمپاییمو بپوشم برم تو حیاط که میز و صندلی بچینم که شام رو بیرون بخوریم بعدش برم یه دوش بگیرم و موهامو تافت بزنم و یه دستمال کاغذی هم یادم باشه بزارم رو میز

پروانه روباه آسمون کهکشان پرواز موسیقی گیتار بارون رعد و برق ایفل

اولین باری که پرواز داشتم به سمت پاریس و میخواستم ایفل رو از نزدیک ببینم خیلی جالب بود برام که روباه و پروانه تو خیابون های پاریس از تعداد ادم ها بیشتر بودن اون روز آسمون بشدت بارونی با رعد و برق های مهیبی همراه بود اما من جا نزدم گیتار رو برداشتم و رفتم که یه موسیقی دلنواز بیافرینم با این که هوا بشدت سرد بود میشد کهکشان راه شیری رو دید