2777
2789

پدرشوهرم بازنشسته س دوتا خونه اجاره داده بازم دوتا خونه داره باغ زمین ولی شوهرم همیشه میگه اونا هیچی ندارن و وقتی رفتن خونه ی جدیدشون وسایلای قدیمیشون رو نو کرد براشون کابینت زد درصورتی ک من بعد از مستاجر اومدم تو این خونه با همون کابینتای زشت ک ب دلم نیست مادرشوهرم تابحال برام چیزی نخریده حتی یه شال هم نخریده کادثی عروسی خواهرزاده ش بهش انگشتر داد ولی ب من هیچی نداد دریغ از یه تیکه طلا ک دلم خوش شه شوهرم میگه ندارن ماهواره میخواستن نصب کنن شوهرم پولشو داد الان هم لباسشویی میخواست نصب کنه ب شوهرم زنگ میزد برو پیش نصاب زنگ بزن بیاد نصب کنه من رام دوره نمیتونم بیام در صورتی ک هفته ای سه بار میاد این هفته نیومد من فهمیدم بخاطر اینه ک پول نصب شوهرم بده ولی شوهرم نمیفهمه اثایل میگفتم خانوادشه اشکالی نداره کمک کنه ولی الان خسته شدم چون اونا هیچ وقت ب ما کمک نکردن و بیشتر از این ناراحتم ک مادرشوهرم ب حواهرزادش کادو داد ولی ب من نداد میگفت چون خواهرم همیشه ب بچه هام طلا میگرفته منم گرفتم خب من عروسش یودم نباید یه تیکه طلا میداد؟ بیشتر از این دلم گرفته ک پدرم تازه فوت شده بود پدرشوهرم ول نمیکرد ک عقد کنین و من مراسم خواستگاریم همش گریه میکردم نمیبخشمش ولی همیشه احترامشون گذاشتم ولی الان تصمیم دارم حرفایی ک تو دلمه همینا رو بهشون بگم چی بگم خوبه؟ 

بیخیال معلومه گردن گیر نیستن و خودشونو به اون راه میزنن 

نفهمن 

حوصله داری پیگیرشون باشی!

اگه شوهرت خوبه به شوهرت بچسب و بهش محبت کن و دعوا نکن باهاش ؛ اینجوری شوهرت بیشتر سمت تو میاد 

به هر حال اونا هم خانوادشن؛ نمیتونه نسبت بهشون بی تفاوت باشه ؛ اینو بپذیر و حرص و جوش الکی نزن ؛ اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی و میشی زن غرغرو که شوهرت ازت دور میشه و به اونا نزدیک میشه

وقتی خانواده شوهرت برات ارزش قائل نشدن و نمیشن تو هم در حد سلام علیک باهاشون باش و بس؛ البته‌ بی احترامی و بی ادبی نکن درست نیست.

بیخیال معلومه گردن گیر نیستن و خودشونو به اون راه میزنن نفهمن حوصله داری پیگیرشون باشی!اگه شوهرت خوب ...

از شوهرم عصبی میشم حرفمو گوش نمیده امروز بهش گفتم پول نصاب نده ولی داد از این ک من همیشه بهش احترام میذارم و حرفش گوش میدم ولی اون گوش نمیده ناراحتم باخاش سرسنگین رفتار میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.