2777
2789

سلام خوبید

من باردام 8 هفتمه جواب ازمایشمو گرفتم تیروئیدم 5 بود کمکاره

الان استرس گرفتم دیر نفهمیدم؟؟ 😭😭

بعد اینکه متخص زنان بهم قرص داد 

نیازه پیش متخصص غدد هم برم؟؟ 

توروخدا راهنماییم کنید

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

عزیزم درمان داره اصصصصصن نگرانی نداره غدد هم حتما برو

ممنون عزیزم💖

فقد دیر نیست؟؟؟ 

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نگران نباش عددش اصلا اونقدرا زیاد نیست که مشکلی ایجاد کنه،قرصاتو بخر ولی یه متخصص غدد هم برو ما ...

ممنون عزیزم خدا برات خوش بخاد💖

استرس گرفته بودم با حرفت اروم شدم💖💖

نه بابا اصن عددشم خیلی پایینه تقریبا هیچی نیست استرس نگیر که بیخوده

فدات شم ممنونم که جوابمو دادی💖💖💖

ممنونم لطف داری،من خودمم اوایل بارداری همین حدودا بود الان بچم خداروشکر هیچ مشکلی نداره و خیلی هم با ...

ای جااانم خدا بچتو برات حفظ کنه مهربون💖💖

نه نیست دوست من بالای ۳۰ بود دیر فهمید الان بچه اش ده ساله شه باهوش،و سالم فقط حتما زیر نظر غدد برو

مرسی عزیز دلم❤️