maryam_bakhtiari_a مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 305 عنوان خانماااا بخصوص بارداراااا به دادم برسیددددددد 167 بازدید | 10 پست سلام خوبیدمن باردام 8 هفتمه جواب ازمایشمو گرفتم تیروئیدم 5 بود کمکارهالان استرس گرفتم دیر نفهمیدم؟؟ 😭😭بعد اینکه متخص زنان بهم قرص داد نیازه پیش متخصص غدد هم برم؟؟ توروخدا راهنماییم کنید ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 1403/09/06 | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam_bakhtiari_a مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 305 عزیزم درمان داره اصصصصصن نگرانی نداره غدد هم حتما برو ممنون عزیزم💖فقد دیر نیست؟؟؟ ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:)
رنگین_کماان عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 470 سلام نگران نباش عددش اصلا اونقدرا زیاد نیست که مشکلی ایجاد کنه،قرصاتو بخر ولی یه متخصص غدد هم برو ماهی یکبارم برو ازمایش بده
یاسی1403 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 7242 ممنون عزیزم💖فقد دیر نیست؟؟؟ نه بابا اصن عددشم خیلی پایینه تقریبا هیچی نیست استرس نگیر که بیخوده
maryam_bakhtiari_a مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 305 سلام نگران نباش عددش اصلا اونقدرا زیاد نیست که مشکلی ایجاد کنه،قرصاتو بخر ولی یه متخصص غدد هم برو ما ... ممنون عزیزم خدا برات خوش بخاد💖استرس گرفته بودم با حرفت اروم شدم💖💖 ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:)
رنگین_کماان عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 470 ممنون عزیزم خدا برات خوش بخاد💖استرس گرفته بودم با حرفت اروم شدم💖💖 ممنونم لطف داری،من خودمم اوایل بارداری همین حدودا بود الان بچم خداروشکر هیچ مشکلی نداره و خیلی هم باهوشه
nikehel عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9951 ممنون عزیزم💖فقد دیر نیست؟؟؟ نه نیست دوست من بالای ۳۰ بود دیر فهمید الان بچه اش ده ساله شه باهوش،و سالم فقط حتما زیر نظر غدد برو فعلا امضا ندارم
maryam_bakhtiari_a مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 305 نه بابا اصن عددشم خیلی پایینه تقریبا هیچی نیست استرس نگیر که بیخوده فدات شم ممنونم که جوابمو دادی💖💖💖 ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:)
maryam_bakhtiari_a مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 305 ممنونم لطف داری،من خودمم اوایل بارداری همین حدودا بود الان بچم خداروشکر هیچ مشکلی نداره و خیلی هم با ... ای جااانم خدا بچتو برات حفظ کنه مهربون💖💖 ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:)
maryam_bakhtiari_a مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 305 نه نیست دوست من بالای ۳۰ بود دیر فهمید الان بچه اش ده ساله شه باهوش،و سالم فقط حتما زیر نظر غدد برو مرسی عزیز دلم❤️ ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:)