2777
2789
عنوان

امیدی هست واسه برگزاری

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال بعد نیس دیگه؟

کمبود باشه حتما برگزار میشه ولی احتمال برگزار شدنش کم میشه چون فرهنگیان جذب بالایی داره 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگه باشه که عالیه به نظرت مثل قبل از اکثر رشته ها ثبت نام میکنن؟

معلوم نیست آخه گفتن اعتراض شده به اینکه چرا اکثر رشته ها مجاز شدن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بنظرم میگیرنمن روانشناسی امرشته شما چیهامتیاز تاهل وفرزند داری.؟

آره دارم خاصه نمیتونم بگم چون فامیل هست شناسایی میشم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
معلوم نیست آخه گفتن اعتراض شده به اینکه چرا اکثر رشته ها مجاز شدن

هعی دو سه ماهیه شروع کردم به خوندن نمیدونم ادامه بدم یا نه رئیسی کاش نمیرفتی

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
بخون ان شاءالله قبولیقبلا هم ازمون دادی؟

آره پارسال بکوب یه ماه خوندم کتبی قبول شدم مصاحبه بی انصافی شد

آره پارسال بکوب یه ماه خوندم کتبی قبول شدم مصاحبه بی انصافی شد

چه عالی

ببین امسال گفتن مصاحبه اهمیتش کمتره ها

شما که سابقه قبولی کتبی داشتی بنظرم موفق میشی

من از کتبی میترسم اولین باره تا حالا ندادم ازمون

هعی دو سه ماهیه شروع کردم به خوندن نمیدونم ادامه بدم یا نه رئیسی کاش نمیرفتی

من تو خوندن تخصصی ها خیلی مشکل دارم نمی‌دونم چطور بخونم 

چه عالیببین امسال گفتن مصاحبه اهمیتش کمتره هاشما که سابقه قبولی کتبی داشتی بنظرم موفق میشیمن از کتبی ...

چیزی نیست شما وقت بذاری بخونی قبولی مطالعه کتاب مرور خلاصه تست

ببخش سوالام زیاد شد هروقت تاپیک میزنم کسی نمیاد زیادمنابع چیا میخونی شما که سابقه قبولی داری

خواهش میکنم ، کتاب  رو سعی کن اول بخونی واسه خودت بعضی نکات رو ورق یادداشت کن بعد خلاصه و تست هم حتما بزن که ملکه ذهنت شه ،کلی کانال تو ایتاو تلگرام هست واسش