2777
2789
عنوان

کی اووبوست میخوره و تموم کرده بیاد

124 بازدید | 11 پست

سلام امیدوارم خیلی زود مامان بشید و بچه سالم و خوب و عاقبت بخیر بدنیا بیارید

من یکمقدار اووبوست و پودر گیاهی سین لس دارم هر کی خواست بگه براش بفرستم نیت کرده بودم بدم ب کسی ک تو اقدامه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
شما باردار شدید با این قرصا؟

هم اصلاح سبک با پیج bardari _flora

کنارشم ازین قرصا مصرف‌میکردم

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تاپیکاتونو دنبال کردم رسیدن ب اینجا خیلی خوشحالم  ک خداوند معجزشو براتون  فرستاد  تو روخدا برای منم دعا کنید من اردیبهشت ی سقط داشتم از بعد اون اقدام داشتم امروز صب پریود شدم کلی گریه کردم دیگه خسته شدم شما چکار کردی در آخر کلینیک رفتید میشه کمکم کنی 

من سه سال اقدامم هرچی دکتر هم میرم میگه مشکلی نداری ولی دیگه نمیدونم چکار کنم ی دلم میکه برم طب سنتی ...

من هفت سال منتظر بودم همه کار کردم نوبت آی وی اف گرفته بودم 

قبلش گفتم گیاهخواری کنم و کارای فلورا تاجیکو کنم 

کردم و جواب گرفتم خداروشکر 

الهی شمام زودتر جواب بگیری 

فقط حتمن ب خودت لطف کن برو پیجی ک گفتم چون هزاران نفرر رایگان با روشهاش جواب گرفتن 

بری میبنی و میفهمی چی ب چیه

میشه بفرستید برای من نیازمند نیستم ولی شاید دستت سبک بود برام هزار برابرشو باردارشم میدم بقیه میش ...

من کم میام اینجا 

Kamelanbarazandeتلگرام

یاbanoo6269ایتا

پیام بذار اونجا بیشتر میام مخصوصا تلگرام 

سلام تاپیکاتونو دنبال کردم رسیدن ب اینجا خیلی خوشحالم ک خداوند معجزشو براتون فرستاد تو روخدا برای ...

همین کارایی ک گفتم ولی دقیقتر بخوای بدونی باید بری پیج بارداری فلورا اینستاگرام، ببین با کارایی ک گفته هم من هم ب هر کسی که معرفی کردم و انجام داده جواب گرفته 

حتتتتما برو ،تلگرامم پیام بذار آدرس بده پست کنم برات الهی خیلی زود مامان بشی 

پیام بذار هر چی بلدم کمکت میکنم 

سلام عزیزدلم

هنوز دارین قرص ابوست تون رو؟

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

راستی میشه بگین دقیقا چه کارایی کردین

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊