yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 7932 عنوان بفرمایید قهوه داغ 132 بازدید | 8 پست دوروز بود قهوه ام تموم شده بود داشتم جون میدادمهیچ کاری نکردماینو بخورم دیگه پاشم خونه رو اساسی تمیز کنم دلم برات تنگ شده حسین 1403/09/06 | 09:59 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیطان_جهنم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2721 اسمش اومد هوس کردم ۲ روزه تموم کردمحال ندارم برم بگیرم جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 7932 اسمش اومد هوس کردم ۲ روزه تموم کردمحال ندارم برم بگیرم واای نمیدونستم معتادش شدمبد دردیه هاا دلم برات تنگ شده حسین
شیطان_جهنم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 2721 واای نمیدونستم معتادش شدمبد دردیه هاا یه جوری آدم معتادش میشه بدون قهوه نمی تونه کاراشو بکنه 🫠😂😂 جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10500 @منوحاجیمون بالاخره طلسمو شکوندی😂😂 نوش جانت عزیزم گوارای وجودت😍😍ی کمپ باید مخصوص ما بزنن برای ترک قهوه😂😂 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤
yamahdy مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 7932 بالاخره طلسمو شکوندی😂😂 نوش جانت عزیزم گوارای وجودت😍😍ی کمپ باید مخصوص ما بزنن برای ترک قهوه😂😂 آره طلسم شکستباور کن دوروز بود ظرف نشسته بودم بعد خوردن اون لعنتی پاشدم ظرفها رو شستم ولی خودمونیم نباید معتاد میشدیمنمیشه ترک کرد لعنتی رو دلم برات تنگ شده حسین
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 10500 آره طلسم شکستباور کن دوروز بود ظرف نشسته بودم بعد خوردن اون لعنتی پاشدم ظرفها رو شستم ولی خودمونیم ... خسته نباشی عزیزم بله اعتیاد اوره و فقط مواظب باش بیشتر از ی فنجون نشه درروز من خودم روی چند تا میخورم کم خونی هم دارم گوشت قرمز زیاد میخورم جبران بشع ایام پریود هم میخورم متاسفانه ضرر هم داره ولی خب نخورم ی چیزیم کمه😂😂 پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤