2777
2789
عنوان

عموم فوت کرده😭قراره بچه هاش با ما زندگی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 41 پست

توروخدا مواظبشون باشین نزارین سخت بگذره هم شما هم مادر و پدرتون

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد فوت شد تسلیت میگم روحشون شاد

نی نی یار اگه خدارو میشناسی کاربری منو نترکون دیگه خسته شدم بی دلیل لغو میکنی سیمکارت ندارم میفهمی؟؟؟ خیلی دوستت دارم خدا جونم شکرت خدای قشنگم❤

وای عمون چرا فوت کرد 🥲💔

تصادف کرد😭😭😭

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
چرا فوت کرد بجه هاش چند سالشونه دخترن؟

تصادف کرد😭نه دوتا پسرم یکی 14 سالشه یکی 10

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙
خدا رحمت کنه،من فاتحه خوندم ،،الان منظورت چیه،،،ناراحتی میخان با شما زندگی کنن

نه عزیزم چرا ناراحت باشم😑خوشحالم هنوز فقط دلم میسوزه برا بچه هاش که بی پدر شدن مادرم ندارن😭😭برای عموم ناراحتم که رفت از پیشمون😭😭

آخی ، خدا رحمتشون کنههوای بچه هاش رو داشته باشید حتما

حتما داریم انشالله بتونیم براشون اونقدر خوبی کنیم که غم باباشونو یادشون برع

الان خوشحالی که میان پیش تون یا ناراحت ؟

معلومه که خوشحالم فقط ناراحتیم از اینه که یتیم شدن😭مادرشونم چمد سال پیش ترکشون کردع

بابا منم دو هفتس فوت شده دارم جون میدم باورم نمیشه هیچ چش ب راهشم بیاد

وای عزیزم کجایی هستی؟ 

عزیزم😔چند سالشونه بچه ها؟

یکی 14 یکی 10