2777
2789
عنوان

خواستگاری برا دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 39 پست

حرف مفته که دوسش داره تموم کنه ما هم واسه داداشم گیر ی همچین دختری افتادیم مشاور به داداشم گفت اگه کسی بخوادت شده سر کار ی دقه قایمکی میره سرویس بهداشتی جوابتو میده از خوابش میزنه و.. وقتی جوابتو نمیده یعنی اولویت نیستی یعنی مهم نیستی یعنی خودم اینجا دلم جای دگر و تمام ما تموم کردیم شمام تموم کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره چی میگه؟ معمولا بی اهمیتی دیده بشه خودش پاپس میکشه

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سرده

ازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خب برو از مامانت بپرس در جواب پسره گفته ول کن کی حوصله داره بره بپرسه

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سردهازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خ ...

بدبخت پسره😂 پسررو نمیخواد حسم میگه میخواستم بگم شاید افسردس ولی دختر اگه یکیو دوست داشته باشه حالش خوب میشه کنارش

همش ب شوهرم زنگ میزنه میگه دختره خییییلی سردهازش پرسیدم از ی طایفه ایی هستین گفته نمیدونم بهش گفته خ ...

دختره راضی به ازدواج نیس   خانوادش می خوان زمان بخرن راضیش کنن  شوهرت و دوستش همسن هستن ؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

خب حوصله نداره نه حوصله حرف زدن نه ازدواج نه....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
برای تایپیک قبلیتهمه دنبال گشادی و تنبلی هستندو جالبه به تو میگن درست کنببرمگه یه روز دو روزه

چی بگم والا .من ک متاهلم و پیش هم نیستیم اگه میشد واقعا میپختم براش چون واقعا ادم بزرگیه درسته سنش زیاد نیست ولی مثل پدر بود برامون  شوهرم میگه چون درد و رنج کشیده اینقدر فهمیده و صبوره

و زنش هیچ جوره بهش نمیخوره گاهی میگه شما برادرتون رو بدبخت کردین با این زنی ک براش گرفتین میگه نابودش کردین

زنش کلا چشمش دنبال زندگی مردمه مثلا ی مدت ی بلاگرایی رو دنبال میکرد ک مسافرتای خارج کشور داشتن بعد این بدون در نظر گرفتن شرایط زندگیش ب برادرم سرکوفت میزد مردم زناشونو مسافرت خارج کشور میبرن 

کلا مشکلش اینه بفکر زندگی خودش نیست ک  محرک و انگیزه شوهرش بشه برا پیشرفت