2777
2789
عنوان

بچه ها بیاییننننن زود

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا به دادش برسه تو وطیفتو انجام دادی دیگه

اره ولی باور میکنی همون شوک دیشب باعث شده کلا حالم اوکی نباشه؟؟؟؟ همیشه کنجکاوی و فضولی من کار دستم میده، رفتم دم پنجره از اول تا آخرش رو دیدم، اه

اره ولی باور میکنی همون شوک دیشب باعث شده کلا حالم اوکی نباشه؟؟؟؟ همیشه کنجکاوی و فضولی من کار دستم ...

عزیزم این مسولیت تو بوده که کاینات به عهده تو گداشته بوده بخاطر همون تو دیدی

عزیزم این مسولیت تو بوده که کاینات به عهده تو گداشته بوده بخاطر همون تو دیدی

ارزو میکنم و دعای من اینکه اون پسر هر کجا هست سالم باشه و خدا برای خانوادش حفظش کنه و فرصتی دوباره برای زندگی بهش بده، انشالله خدا بشنوه صدای منو

ارزو میکنم و دعای من اینکه اون پسر هر کجا هست سالم باشه و خدا برای خانوادش حفظش کنه و فرصتی دوباره ب ...

امین منم ازته قلبم دراین شب عزیز دعا میکنم خدا به خاطر دل مادرش اونو سالم به خانوادش برگردونه واون مردم ازارهارا به سزای اعمالشون برسونه

تروخدا بده پلیس گناه داره

گفتم عزیزم، خبر دادم، فقط گفتن ممنون خبر دادی، از دیشب دلم آشوبه، دم پنجره از اول تا آخرشو دیدم، هیچ غلطی نتونستم بکنم، آشفته ام خیلی، آخه چرا من باید ببینم، آه

گفتم عزیزم، خبر دادم، فقط گفتن ممنون خبر دادی، از دیشب دلم آشوبه، دم پنجره از اول تا آخرشو دیدم، هیچ ...

خدا خیرت بده 

ایشاالا سلامت برگردع پیش خانوادش

ولی پلیسام دگه پیگیری نمیکنن زیاد امیدوارم تاالان کاری کرده باشن

خدا خیرت بده ایشاالا سلامت برگردع پیش خانوادشولی پلیسام دگه پیگیری نمیکنن زیاد امیدوارم تاالان کاری ...

منم زیاد امیدوار نیستم، اون صدا و تصویرش از جلوی چشمام نمیره، منو نمیشناسی، ممکنه از غم این قضیه بمیرم حتی 🥲🥲🥲🥲

خدانکنه عزیزم همینکه زنگ زدی لطف بزرگی کردی کسی نبود برع کمکش یعنی؟

میدونه چی برام عجیبه؟؟؟ چند تا عابر از کنارش داشتن رد میشدن هیچی نگفتن و تندتر رفتن و یا یک پراید سفید خواست نگه داره ولی پشیمون شد و سریعتر گازو گرفت رفت، مردم ما که اینطوری نبودن، چی شده واقعا

خدانکنه عزیزم همینکه زنگ زدی لطف بزرگی کردی کسی نبود برع کمکش یعنی؟

من اون لحظه اینقدر ترسیده بودم سریع رفتم اتاق خواهر و بردارم ببینم هستن یا نه🥲🥲🥲🥲🥲