2777
2789

بچه هاا من امروز مجبور شدم برای سرویس برم پارک

بعد پارکه بخدا عین گورستون بود

ته ته اش سرویس مردونه زنونه داشت

بعد پر از معتاد بود پرااا

زنو مرد نشسته بودن در حال کشیدنو چرت زدن خیلی زساد بود خف داشتم ک خفتمم نکنن 

ی تابلو ام بود ک روش نوشته بود معتاد مجرم نیست 

بعد من با ترس و لرز رفتم سرویس ولی بشددت کثیف بود سرویس 

جوری ک من ببخشید از ترس نگرفتن قارچ فقط جیش کردم با دستمال خودمو پاک کردم اومدم بیرون

ی حس چندشی داشتممممم وحشتناک بود 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اره واقعا منم برام خیلیییی سختههههههه

چون یه مدتی هم بود خیلی سریع عفونت میگرفتن خیلی حساس بودم که دستشویی بیرون نرم وقتی مجبور بودم خودمو نمیشستم و دقیقا حستو میفهمم

ولی واقعا خارجی ها رو نمیفهمم

وای زخم نشدی،؟

نه 

زخم نشدم محکم نکشیدم ک 

ولی چندشم شد چون بعدشم ی ساعتی توو راه بودم 

دقیقا ی ساعت بعدش رسیدم خونه 

وحشتناکترین تجربه من بود

پاک کردن بکنار اینا چطو نمونه ادرار میدن برا ازمایش و اینا تو فرنگی نمیشه که😂😂اصلا مدتیه ذهنمو در ...

الان منم سوال ذهنم شد

اخ اره واقعا منم برام خیلیییی سختهههههههچون یه مدتی هم بود خیلی سریع عفونت میگرفتن خیلی حساس بودم که ...

ولی باور کن بهترین راهه 

تا از شلنگای سرویسای این مدلی استفاده کرد

اصلا ی کثافتی بود اون سرویسه 

تازه ی چیز دیگم ذهن منو د. گیر کرده تازگیا میگم چطو ماشین چپ میکنه ولی راست نمیکنه😂😂🫤

😂😂😂🤣