2777
2789
عنوان

میتونه مرتبط باشع ینی

124 بازدید | 14 پست

بچه ها من پارسال تجربه ی نزدیک به تج*اوز رو داشتم 

ولی خداروشکر دیقه ی نود خدا نجاتم داد

حالا خیلی از همون موقع میترسم کلا ادم ترسویی شدم

مثا در خونمون صدا میده یا یکی یدفه در اتاقمو باز میکنه قلبم تند تند میزنه رو صداها حساس شدم

حموم میرم میترسم یکی درو باز کنه بیاد سمتم 

اینا بخاطر همون موقع س؟

باید چیکار کنم؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی تراپی بروچون کاملا عادیه این تا مدت ها

بی فایده بود🥲

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
عوضش کن عزیزم تراپیستتوکلا اگه نری ممکنه این مشکل حاد تر شهحتما باید با کمک تراپی باید حلش کنی

چشم عزیزم حتما🫂❤️ممنونم ازت 

یا نرفتی یا پیش تراپیست خوب نرفتییا حرفشو گوش ندادی

اخه رفتم هرچیم بهم گفت گوش دادم ولی تاثیری ندیدم