2777
2789
عنوان

شروع صفر برای کنکور تجربی

425 بازدید | 30 پست

سلام 

من لیسانس معماری دارم و هیچوقت تجربی نخوندم 

الان هم هدفم اینه پرستاری دانشگاه ازاد قبول بشم 

تمرکزم رو روی چه درس و پایه ای بذارم که کمکم کنه توی این چند ماه باقی مونده؟

🌱✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سه پایه رو باید باهم پیش ببریذزیست هم هرروز تو برنامت باید باشه چونکه معماری بودی میخای تحربی بخونی پیشنهادم اینه مشاور تحصیلی بگیری واسه راهنمایی و نخوه درس خوندن و برنامه و..‌

هم باید یازدهم ترمیم کنی هم دوازدهم هم کنکور پس بیا فیزیکک دهم رو دو فصل آخر نخون ریاضیم پایه های مستقل دهم رو حذف کن و کلاس بگیر با اساتید خوب تا بتونی خودتو جمع کنی یام دوره های کاموا رو ببین برا سال قبل ک زیاد زمان نبره

راحت میشه از اول خوند کل کتابا

اما فقط ۵-۶ ماه وقت دارم!!

هیچ سر رشته ای هم از درس ها ندارم 

آخرین باری که زیست و شیمی خوندم ۱۰ سال پیش بوده

می‌خوام خودمو با کلیپ های آموزشی پیش ببرم 

🌱✨

راینو فیلم اموزشی رایگان میزاره تو اپارات 🌺منم تازه شروع کردم

اره عالیه خودمم پارسال خواستم کنکور فرهنگیان بدم دیپلم انسانی گرفتم کلا با راینو پیش رفتم 

شما هم میخوای کنکور تجربی بدی؟

چه درسایی و از چه پایه ای بیشتر وقت بذارم؟

🌱✨

هم باید یازدهم ترمیم کنی هم دوازدهم هم کنکور پس بیا فیزیکک دهم رو دو فصل آخر نخون ریاضیم پایه های مس ...

قبولی پرستاری آزاد سخت هست؟

۵ درصد هم سهمیه دارم که البته هیچوقت استفاده نکردم و به دردم نخورده

🌱✨

اره عالیه خودمم پارسال خواستم کنکور فرهنگیان بدم دیپلم انسانی گرفتم کلا با راینو پیش رفتم شما هم میخ ...

بله منم میخوام کنکور تجربی بدم 

چون نهایی ها ۶۰ درصد تاثیر داره فعلا از نهایی ها شروع کن بلاخره اصلا باید تشریحی اول بلد باشی بعد تستو بلد شی

کاربر خاموشی که روشن شد.