2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به شرکت داره.اما معمولا کارای سختی نمیخوان

در حد حسابدار انبار بابد بلد باشی

ثبت ها رو بدونی

بعدش ممکنه خودشون بهت بیشتر یاد بده

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

کلا کارایی که برای حسابدار وقت گیره شما باید انجام بدی 

مثل ثبت سفارشات یا بایگانی ها و هر موردی که بهتون اعلام کنن 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
بستگی به شرکت داره.اما معمولا کارای سختی نمیخواندر حد حسابدار انبار بابد بلد باشیثبت ها رو بدونیبعدش ...

شما کمک حسابدار بودی؟ در چ حد انبار؟ همون اول یهو میگن سند بزنم یا آموزش میدن 

ممنون میشم جواب بدین 

شما کمک حسابدار بودی؟ در چ حد انبار؟ همون اول یهو میگن سند بزنم یا آموزش میدن ممنون میشم جواب بدین

نه من حسابدار انبارم 

آموزش میدن عزیزم اصلا یهو بخای سند بزنی که کل حسابا میره رو هوا 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
نه من حسابدار انبارم آموزش میدن عزیزم اصلا یهو بخای سند بزنی که کل حسابا میره رو هوا

تا حالا کمک حسابدار اومده شرکتتون؟ خیلی استرس دارم چون بی تجربم میشع یکم راهنمایی کنین 

قسمت تامین کنندگان و انبار رو تو سپیدار آموزش دیدم دیگ چ چیزایی داره حسابداری انبار 

شما کمک حسابدار بودی؟ در چ حد انبار؟ همون اول یهو میگن سند بزنم یا آموزش میدن ممنون میشم جواب بدین

نه ببین میخوان بلد باشی

بستگی به نرم افزارشون داره

اگر سپیداره سند باید بزنی

اما هلو باید فاکتور بزنی

انبار یعنی خرید فروش موجودی انبار...

اموزش که خب اگر ادمای خوبی باشن و تو اون نرم افزارو بلد نباشی

ممکنه یاد بدن

اما تو اگر سابقه کاری نداری.بگو یکماه رایگان کار میکنم.

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
نه من حسابدار انبارم آموزش میدن عزیزم اصلا یهو بخای سند بزنی که کل حسابا میره رو هوا

عزیزم کارت سخته؟من سال اخر مترجمی زبانم دیگه رشتمو دوس ندارم.میخوام برم اموزشگاه یادبگیرم.میخوام بدونم چجور شغلیه.ممنون میشم توضیح بدی

تا حالا کمک حسابدار اومده شرکتتون؟ خیلی استرس دارم چون بی تجربم میشع یکم راهنمایی کنین قسمت تامین کن ...

کمک حسابدار انباری؟

حواله انبار، رسید انبار، برگشت از خرید، برگشت از فروش، درخواست کالا از انبار ،…

استرس نداشته باشه فقط هرچی بهت یاد میدنو مو به مو یادداشت کن که هی سؤالای بی مورد نپرسی و دور از جون فک کنن گیجی

همه چی رو هم بهت آموزش میدن خیالت راحت 

نه ببین میخوان بلد باشیبستگی به نرم افزارشون دارهاگر سپیداره سند باید بزنیاما هلو باید فاکتور بزنیان ...

سپیدار رو آموزش دیدم تا حدودیم بهش مسلطم ترسم از سند زدنه چون خیلی توش ضعیفم همش قاطی میکنم میگم اینو آموزش میدن بهم یا ن ، با هلو فاکتور زدم این دوتا نرم افزار رو بلدم