2777
2789
عنوان

سفارش از ماهواره تروخدا بیاین

521 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من جمعه یه کفش از ماهواره سفارش دادم

شنبه زنگ زد گفت۳۰۴ تومن بزن سه روزه میرسه دستت و اینا

تا سه شنبه یعنی فردا میشه سه روز، بنظرتون میفرستن یا پولمو خوردن پولشو همون شنبه زدم براش

خیلی نگرانم ترو خدا کمکم کنین اگر نفرستاد چکار کنم باید

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

کد رهگیری پست رو همیشه بگیرین از فروشنده

اون شب یادم نبود، بنظرتون میفرستن یا کلاهبرداری بوده خیلی نگرانم بخدا برای اون پول من یه هفته زحمت کشیدم😭😭😭😭

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون شب یادم نبود، بنظرتون میفرستن یا کلاهبرداری بوده خیلی نگرانم بخدا برای اون پول من یه هفته زحمت ک ...

نمیشه زنگ بزنین یا مسیج بزنین و کد رهگیری مرسوله رو بگیرین؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

همکار بابام از ماهواره کفش سفارش داده بود 2 شماره بزرگتر واسه اش آورده بودن بدون امکان مرجوعی کفش

🥲🥲🥲🥲🥲

نمیدونم چکار کنم یادم نبود کد رهگیری بگیرم الان باید چکار کنم اگر نیارن و پولمو خوردن درسته پول زیادی نیست ولی براش زحمت کشیدم از پول دکترم زدم

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

نرسید به دستتون؟؟؟

سلام

بعد ۱۸ روزه اوردن نه کد رهگیری نه جواب تماس و‌پیام میدادن 

کفش نیوبالانس قراره بود باشه رنک سفید

نه رنگش سفید بود نه نیوبالانس بود خیلی اعصابم خورد شد خدا خیرشون نده من با زحمت پولمو جمع کردم دیگه هیچوقت سفارش نمیدم از ماهواره 

شما چی سفارش دادین

لایک نکنید لطفا ممنون🌚✨

سلامبعد ۱۸ روزه اوردن نه کد رهگیری نه جواب تماس و‌پیام میدادن کفش نیوبالانس قراره بود باشه رنک سفیدن ...

سلام 

منم دوتا ساعت بود هر دو هم قرار بود زنانه باشه بعد امروز رسید دستم دیدم دوتا ساعت اشغال یکی مردونه که شیشش هم کاملا پودر شده بود زنونه هم خو دیگه هیچ بیشتر بچه گونه بود🤣😐هردورو انداختم دور